Україна з перемоги стартувала в Лізі націй

Після непотрапляння на чемпіонат світу 2022, збірна України розпочала свої виступи в Лізі націй. В першому матчі групи 1 ліги Б, українці здолали Ірландію 1:0

Україна успішно стартувала в Лізі націй (дивізіон Б). В групі 1 підопічні Олександра Петракова виступають разом з Шотландією, Вірменією і Ірландією. В першому турі наша команда на виїзді здолала ірландців з рахунком 1:0. Единий м’яч на початку другого тайму ударом зі штрафного забив Віктор Циганков.

Відмітимо, що в матчі у жовто-синіх був доволі експериментальний склад. У старті вийшли двоє молодих гравців: 21-річні захисник Олександр Сирота та півзахиснки Михайло Мудрик. А на заміну з’явився 21-річний нападник Данило Сікан.

Ірландія – Україна – 0:1

Гол: Циганков, 48

Ірландія: Келлегер – Еган (О’Ши, 62), Даффі, Коллінз – Стівенс (Макклін, 68), Каллен, Гендрік, Крісті (Браун, 68) – Найт, Огбене, Робінсон (Обафемі, 68).

Україна: Лунін – Сирота, Бондар, Попов – Миколенко, Сидорчук (Ігнатенко, 88), Шапаренко, Качараба (Караваєв, 71) – Мудрик (Піхальонок, 71), Довбик (Сікан, 80), Зубков (Циганков, 46).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.