Україна U-19 поза Євро-2022 через жовті картки

Збірна України U-19 провела заключний поєдинок еліт-раунду відбору на чемпіонат Європи 2022. Підопічні Володимира Єзерського здолали Нідерланди на їх полі (2:1)

Україна U-19 виграла важливий поєдинок у голландців (2:1) в рамках третього туру еліт-раунду чемпіонату Європи 2022. Програючи по ходу зустрічі, укранці зуміли зібратися і забили два голи в другому таймі. Відзначилися Едуард Козик та Кирило Попов. Правда посприяли цим голам і самі голандці, які на початку другого тайму залишилися в меншості.

Втім, не дивлячись на цю перемогу українці не зуміли пробитися на Євро. В паралельному матчі Сербія переграла Норвегію (3:2) і сам вона кваліфікувалася на європейську першість.

Причому серби випередили нашу збірну просто за неймовірних розкладів! По всім показниками у українців з сербами рівновага (очки, очна гра, забиті і пропущені м’ячі). Тому прийшлося підраховувати жовті картки (10:13 не на нашу користь), тому на Євро поїде збірна Сербії.

Україна – Нідерланди 2:1

Голи: Козик 55, Попов 90 — Поку 15.

Україна: Ледвій, Роман, Козік, Сапуга, Фаріна, Булеза, Лосенко (Яцик, 46), Пудгурський, Квасниця (Малиш, 75), Волошин (Попов, 81), Царенко (Микитишин, 46)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.