Збірна України наблизилася до ЧС, перегравши Шотландію

Національна збірна України провела поєдинок відбору на чемпіонат світу 2022 проти збірної Шотландії. Підопічні Олександра Петракова переграли шотландців з рахунком 2:0 і наблизили себе до Мундіалю в Катарі

Національна збірна України провела свій перший офіційний матч в 2022 році. У надважливій грі відбору до чемпіонату світу 2022 українці здолали Шотландію — 3:1 і в наступному вирішальному матчі за вихід на Мундіаль зустрінуться зі збірною Уельсу.

В матчі з Шотландією жовто-сині забивали в кожному таймі. В першому, своїм 45-м голом за збірну відзначивсфя Андрій Ярмоленко, елегантно перекинувший Крейга Гордона.

В другій половині зустрічі Роман Ремчук головою замкнув подачу Олександра Караваєва. А вже на останніх секундах Артем Довбик забив третій гол. Між цим було взяття воріт у виконанні шотландців.

Виходили в цій зустрічі і молоді українці. У старті Олександр Петраков випустив 19-річного захисника Іллю Забарного. На заміну з’явився 21-річний півзахисник Михайло Мудрик, замінивший Віктора Циганкова.

Шотландія — Україна — 1:3

Голи: Макгрегор (79) – Ярмоленко (33), Яремчук (49), Довбик (90+5).

Шотландія: Гордон, Купер (Хендрі, 68), Хенлі, Мактомінай, Робертсон, Хікі, Макгрегор, Гілмор (Армстронг, 68), Макгінн, Дайкс (Крісті, 46), Адамс.

Запас: Маршалл, Келлі, О’Доннелл, Сауттар, Маккена, Стюар, Браун, Фергюсон, Тейлор.

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Степаненко (Сидорчук, 90+4), Циганков (Мудрик, 72), Зінченко, Маліновський (Шапаренко, 72), Ярмоленко (Зубков, 78), Яремчук (Довбик, 78).

Запас: Пятов, Різник, Соболь, Бондар, Сирота, Піхальонок, Качараба.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.