У Києві відбувся турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

В Києві у спорткомплексі Sky Arena відбувся турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ. Участь прийняли команди, в які входили, як професійні футболісти так і військові люди

Турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ відбувся у столичному спорткомплексі Sky Arena. Однією з родзинок змагань стала участь команди ЗСУ Козаки із захисниками Бучі та Ірпеня у складі. Хлопці виявилися і доволі вправними футболістами, пробившись до топ-4.
У першому півфіналі зійшлись Енергія та Бетон. Уже в дебюті повела Енергія, і буквально за 5 секунд до фінального свистка суперники зрівняли рахунок. У серії пенальті удача була на боці Бетона — 3:2.

Турнір з міні-футболу в Києві

У другому півфінальному матчі команда Застілля (в якій грали професійні футболісти) взяла гору у цікавій боротьбі над військовими Козаками — 3:1.
У грі за 3 місце Енергія вела 2:0 в матчі з Козаками, але суперник проявив неабиякі вольові якості, перейшов на гру в 5 польових і зумів зрівняти рахунок і виграв серію пенальті — 3:2.

Турнір з міні-футболу в Києві

В матчі за перше місце Бетон зустрівся з Застіллям і швидко відкрив рахунок, згодом подвоїв перевагу, і цей рахунок 2:0 став підсумковим.
За вирішальними миттєвостями благодійного турніру на підтримку ЗСУ спостерігав і почесний гість — олімпійський чемпіон і перший заступник голови Комітету молоді та спорту Верховної Ради Жан Беленюк. Він взяв участь у нагородженні, і звісно пофотографувався на пам‘ять з охочими.

Жан Беленюк під час міні-турніру в Києві

Зібрані кошти, як повідомили співорганізатори заходу Сергій Щерба та Костянтин Кучевський, направлені у Фонд Романа Зозулі, екс-гравця збірної України.

Нагородження переможців турніру з міні-футболу в Києві

Подібні заходи у цьому спорткомплексі проводяться регулярно.


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.