Чемпіонати ДЮФЛУ офіційно зупинені

Відбулося засідання виконавчого комітету ГС ДЮФЛУ від 12.05.2022 року, на якому була прийнята низка важливих рішень

Виконавчий комітет ГС ДЮФЛУ провів засідання на якому вирішив завершити всі чемпіонати під егідою ДЮФЛУ в Україні. Зв’язано це з поточною ситуацією в Україні.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Про затвердження дострокового припинення Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо —юнацьких спортивних закладів та Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U-19) сезону 2021 —2022 років.

2. Про затвердження підсумків Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо —юнацьких спортивних закладів та Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U-19) перша ліга сезону 2021 —2022рр. на підставі зіграних матчів без визначення призерів, а також клубів, які посіли останні місця в лігах, згідно Регламенту змагань чемпіонатів (підсумкові таблиці додаються).
3. Запланувати початок Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U-19) та Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо —юнацьких
спортивних закладів сезону 2022 —2023 років згідно підсумкових таблиць сезону 2021 —2022 років.
4. У зв’язку з початком повномасштабної війни України з російськими окупантами, яка була розпочата 24 лютого 2022 року та наразі з її
продовженням на багатьох територіях України, тренерський склад дитячоюнацьких команд отримав нові виклики у питаннях якісної та безпечної організації учбово — тренувальної роботи на інфраструктурних об‘єктах. Сучасні обставини висувають нові умови та вимоги до організації та проведення тренувань з футболу. Керівництво ДЮФЛУ вважає за доцільне звернутись до Інституту футболу УАФ та НУФВСУ з проханням проведення навчально —методичних курсів —семінарів (в кількості 3, по три дні кожний) 7з питань Організації та проведення навчально  —тренувальних занять в умовах військового стану. У зв’язку з проведенням навчання для 100 тренерів дитячо —юнацького футболу України передбачити виділення з бюджету ГС ДЮФЛУ фінансування зазначеного заходу кошти в розмірі 20 000 грн., забезпечивши навчання тренерів на безкоштовній основі.
5. У зв’язку з фінансовою допомогою госпіталю прикордонної служби України з боку ГС ДЮФЛУ (придбання 200 футболок по 100 грн. всього 20 000 тис. грн.) передбачити внесення в бюджет витрат ГС ДЮФЛУ вищезазначеної суми.

По першому питанню:
Вирішили: Затвердити дострокове припинення Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо —юнацьких спортивних закладів та Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U —19) сезону 2021 —2022 років.
Голосували: За —19 , проти — 0, утримались  —0 .
Рішення прийнято.
По другому питанню
Вирішили: Затвердити підсумки Чемпіонату України з футболу серед команд дитячоюнацьких спортивних закладів та Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U —19) перша ліга сезону 2021 —2022рр. на підставі зіграних матчів без визначення призерів, а також клубів, які посіли останні місця в лігах, згідно Регламенту змагань чемпіонатів.
Голосували: За —19 , проти — 0, утримались  —0 .
Рішення прийнято.
По третьому питанню:
Вирішили: Запланувати початок Чемпіонату України з футболу серед команд юніорів (U —19) та Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо —юнацьких спортивних закладів сезону 2022 —2023 років згідно підсумкових таблиць сезону 2021 —2022 років.
Голосували: За —19 , проти — 0, утримались  —0 .
Рішення прийнято.
По четвертому питанню:
Вирішили: Профінансувати з бюджету ГС ДЮФЛУ кошти в розмірі 20 000 грн. для проведення навчально  —методичних курсів —семінарів (в кількості 3, по три дні кожний) з питань Організації та проведення навчально  —тренувальних занять в умовах військового стану для 100 тренерів дитячо юнацького футболу України забезпечивши навчання тренерів на безкоштовній основі.
Голосували: За —19 , проти — 0, утримались  —0 .
Рішення прийнято.

По п’ятому питанню:
Вирішили: У зв’язку з фінансовою допомогою госпіталю прикордонної служби України з боку ГС ДЮФЛУ (придбання 200 футболок по 100 грн. всього 20 000 тис. грн.) передбачити внесення в бюджет витрат ГС ДЮФЛУ вищезазначеної суми.
Голосували: За —19 , проти — 0, утримались  —0 .
Рішення прийнято.
Дирекції ГС ДЮФЛУ проінформувати учасників Всеукраїнських змагань стосовно прийнятих рішень Порядку Денного Виконавчого комітету ГС ДЮФЛУ від 23 травня 2022 року.

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.