Українська молодіжка гратиме домашні матчі у Туреччині

Через війну в Україні, футбольні матчі в нашій країні проводити неможливо. Через це молодіжна збірна України гратиме свої домашні поєдинки відбору на чемпіонат Європи 2023 у Туреччині

Війна в Україні поставила на стоп всі змагання за участю наших клубів і збірних. Зокрема були перенесені березневі матчі кваліфікації Євро-2023 U-21 у групі Н Вірменія – Україна та Україна – Франція. Пізніше УЄФА призначив проведення цих поєдинків на 12 та 9 червня відповідно. Напередодні синьо-жовті проведуть матчі 9-го та 10-го турів кваліфікації – проти Фарерських островів (1 червня) та Північної Македонії (5 червня).

Стало відомо, що домашні поєдинки проти Північної Македонії та Франції підопічні Руслана Ротаня проведуть у Стамбуліна арені Есеньюрт Неджмі Кадиоглу (вміщує 4500 глядачів), на якій проводить свої ігри місцевий Істанбулспор.

Щодо виїзних матчів українців, то поєдинок Фарерські острови – Україна пройде в Торсгавні на стадіоні Торсволлур (початок – о 20:00 за Києвом), а гра Вірменія – Україна відбудеться на стадіоні Єреванської футбольної академії (початок – о 18:00 за Києвом).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.