Зірка датського футболу з харківським корінням допомогла молодому гравцю з України

17-річний вихованець дніпровського футболу Єгор Рогач відзначився голами в кожному з матчів за юнацький склад датського Віборга, в якому більше місяця перебуває на перегляді

Юний форвард Єгор Рогач, 17-річний вихованець академії Дніпра, вже місяць перебуває у датському клубі Віборг, тренуючись у команді U17. В її складі він провів два матчі, відзначився в кожному з них голом. Грає на звичній для себе позиції центрфорварда.

Потрапити до Віборга українцю допоміг зірковий датський футболіст Ерік Святченко, який має українські корні (син харківського художника). Капітан Мідтьюланна — гарний друг агентства KS-Consultoria de Futebol — сам вихованець Віборга. Ерік особисто приїжджав до Єгора на базу.

«Мені надійшла пропозиція з футбольного клубу Віборг, щоб я продовжив тренувальний, навчальний та ігровий процеси в його складі, — розповідає Єгор. — Зустріли мене в Данії дуже тепло і приємно.  Хлопці з команди та їх сім’ї прийняли з радістю та підтримкою. Від тренерів і персоналу клубу відчуваю занепокоєння та увагу до себе. За це все я їм дуже вдячний. Інфраструктура бази сучасна і знаходиться на дуже високому рівні. Буду докладати усіх зусиль, щоб бути корисним для клубу».

Єгор Рогач

В юнацьких чемпіонатах під егідою ДЮФЛУ за академію Дніпра у Рогача — 55 голів в 61 матчі.

В сезоні-2021/2022 він був одним з кращих в Еліт-лізі ДЮФЛУ по точності ударів (5-й результат), по їх кількості, показнику xG, середній результативності та кількості зустрічей з м’ячем у чужому штрафному.

В тему Юний одеський воротар пройшов оглядини у футбольному клубі з Данії



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.