Юний одеський воротар пройшов оглядини у футбольному клубі з Данії

17-річний одесит Кирило Шушман близько місяця тренується у таборі датського клубу Кьєллеруп і має шанс продовжити кар’єру за межами України

Український воротар Кирило Шушман (05.08.2004) отримав можливість продовжити кар’єру за межами України. Вже близько місяця він тренується з датською командою одного з нижчих дивізіонів Данії — Кьєллеруп.

Шушман — вихованець одеського футболу. В ДЮФЛУ провів 50 матчів за ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) у юнацькому чемпіонаті України. В сезоні-2021/2022 відіграв 4 зустрічі за ДЮФК Чорноморець (Одеса) у Першій лізі U19.

«Коли приїхав на базу, дуже здивувався, що клуб не з елітного дивізіону має такі можливості, — розповів 17-річний воротар. — Якість полів дуже гарна — як натурального, так і штучного. Команда прийняла добре, всі підтримують мене, тренери привітні, тренувальний процес на гарному рівні. Мені все дуже подобається, сподіваюся, що вдасться закріпитися тут і розвивати свою кар’єру в Данії».

Шушман працює з основним складом, проводить матчі за команду U19.

«Кирило — дуже перспективний воротар, — розповідає його агент Сергій Зехов, представник компанії KS-Consultoria de Futebol. — Чудова реакція дозволяє впевнено почувати себе на лінії воріт. Своєчасно грає на виходах, швидко вводить м’яч, добре грає ногами, що дозволяє брати участь у комбінаційних діях та підстраховувати партнерів по захисту. У Зимовій першості Одеської області сезону-2021/2022 Шушман пропустив лише 5 голів в 10 матчах, а в 6 з них відіграв «на нуль», що дає право називати його кращим воротарем турніру та Одеської області в цьому сезоні».

В тему Два вихованці київського футболу пройшли перегляд у клубі датської Суперліги



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.