Забарний серед найкращих гравців світу

Авторитетний американський спортивний телеканал ESPN склав рейтинг 39 найкращих футболістів планети, яким ще не виповнилося 21 рік

На 27-му рядку цього списку опинився захисник київського Динамо та збірної України Ілля Забарний.

«Центральний захисник не пропустив жодної хвилини вражаючої пригоди збірної України на Євро-2020. З того часу Забарний набув досвіду на груповому етапі Ліги чемпіонів і був пов’язаний із переходами до топ-клубів до того, як росія вторглася в Україну.

Сильні сторони: Забарний — дивовижно зрілий центральний захисник, який любить керувати, організовувати та спрямовувати четвірку беків. Хоча він і не дуже швидкий, його вміння зіграти на своїх сильних якостях дозволяє Іллі справлятися з небезпеками. Він сильний у повітрі, виходить переможцем у 65% своїх повітряних дуелей та може повернути м’яч команді за допомогою вдалого підкату.

Що може покращити: незважаючи на всі гарні характеристики, йому є куди рости. Він відчуває складнощі у володінні м’ячем, коли стикається з інтенсивно-пресингуючим суперником», — сказано в характеристиці від американських журналістів.

У першій п’ятірці опинилися Ерлінг Холанд (Борусія Д), Педрі (Барселона), Філ Фоден (Манчестер Сіті), Джуд Беллінгем (Борусія Д) і Вінісіус Жуніор (Реал Мадрид).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.