Як 17-річний український футболіст став одноклубником Ореста Лебеденка у чемпіонаті Іспанії: подробиці із Луго

CD Lugo запускає програму прямої підтримки тих, хто переміщується внаслідок війни в Україні. Суб’єкт охороняє прийом та перебування в іспанському місті першої сім’ї переселенців

CD Луго не залишає без уваги ситуацію, від якої зараз страждає український народ, і продовжує працювати в різних напрямках підтримки ініціатив солідарності. На додаток до заходів, які проводяться як організація, інтегрована в програми, організовані LaLiga, зараз існує пряма акція спільно з іспансько-українським фондом «Футуро», щоб надати допомогу сім’ям, переміщеним через конфлікт.

Цей фонд, який підтримує в якості основного напряму роботи підтримку постраждалих за кордоном, їх транспортування та пошук житла, а також юридичні , адміністративні та трудові консультації для переміщених осіб з найбільшим ризиком, встановлює протокол дій з органом Albivermella для сімей, які мають їх нове призначення в Луго.

З цього приводу організація, очолювана Тіно Сакесом, працювала над досягненням переміщення та прийому з 5 числа цього місяця всієї родини Островських , яка була змушена покинути свою країну через жахливе вторгнення та його болісні наслідки. Клуб у співпраці з вищезгаданим фондом контролював поїздку всіх його складових до нашого міста, гарантуючи їх безпеку в будь-який час.

Сім’я, яка по приїзду в Іспанію зустріне нового члена, чия сім’я розділена між Україною та Польщею, знайшла свою підтримку в клубі, який надав дім для цих нових мешканців Луго, і об’єднав їх двох молодих членів (17 і 16 років) молодіжної футбольної структури суб’єкта, відновивши таким чином свою найбільшу пристрасть, зупинену вторгненням Росії в Україну.

Заклад вітає нових членів родини Альбівермелла з розпростертими обіймами , з відчуттям, що всі наші співгромадяни неодмінно поділяться з радістю.

Ця лінія дій солідарності на цьому не зупиняється і продовжиться різноманітними діями щодо потреб, яких можуть вимагати різні організації, які працюють у таборах біженців.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.