Філіпе Педру: «Для Динамо це буде набагато більше, ніж просто футбольний матч»

Вже завтра юніорська команда київського Динамо проведе важливий поєдинок 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти лісабонського Спортинга. Головний тренер Спортінга U-19 Філіпе Педру дав свій коментар перед цією зустріччю

Наставник Спортінга U-19 Філіпе Педру прокоментував завтрішній матч своєї команди проти Динамо U-19 в рамках 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА:

«Ми розуміємо важливість цього моменту. Для Динамо це буде набагато більше, ніж просто футбольний матч. Вони представлятимуть свою країну, і ми розуміємо це. Проте наше розуміння залишиться поза полем, тому що завдання залишається незмінним — пройти далі. Гравці зосереджені на досягненні мети.

Те, що ми не знали, чи відбудеться гра, трохи вплинуло на наші емоції. Звичайно, у Динамо було більше проблем, але їм вдалося зібрати команду два тижні тому. Вони навіть зіграли один чи два товариські матчі, та отримали певний відпочинок.

Спортінг зараз перебуває у більш змагальному темпі, але наша команда менше відпочиває. Це не виправдання. Психологічно можливість представляти свою країну може додати гравцям Динамо мотивації, але наша команда теж мотивована, адже у нас дуже великі амбіції».

Нагадаємо зустріч між Динамо U-19 та Спортінгом U-19 відбудеться 7 квітня в 15:00 в Бухаресті на стадіоні Рапід.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.