Футболісти Динамо U-19 вже готуються до гри зі Спортінгом

Команда київського Динамо U-19 розпочала підготовку до поєдинку Юнацької ліги УЄФА проти португальського Спортінга, який відбудеться 7 квітня на нейтральному полі в Бухаресті

Перенесений матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА між Динамо U-19 і Спортінгом U-19 відбудеться в Бухаресті, інформує румунський журналіст Еммануель Рошу.

Нагадаємо, що матч Динамо — Спортінг запланований на 7 квітня на стадіоні Рапіда. Ближче до матчу, знайти вигідні коефіцієнти можна в БК 1хБет. Деколи сайти букмекерів можуть бути заблоковані, тому на порталі Рейтинг Букмекерів розповіли, як зайти на офіційний сайт 1хБет, якщо він не відкривається.

УЄФА дозволив Динамо і Спортінгу грати на нейтральному майданчику. Спочатку матч молодіжної збірної повинен був відбутися у Києві 2 березня. Потім гра була перенесена на 9 березня, але так і не відбулася.

Заступник генерального директора Динамо Сергій Мохнік розповів, як проходить підготовка київської команди U-19 до поєдинку 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА. За його словами, Мірча Луческу активно приймає участь у тренувальному процесі юних гравців Динамо.

Нагадаємо, що у 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА команда Ігоря Костюка перемогла іспанський Депортіво в серії пенальті. Кияни зайняли друге місце на груповому етапі, випередивши своїх однолітків з Барселони та Баварії. Бенфіка фінішувала першою у їхній групі Е.

До речі, переможець нашої пари у чвертьфіналі зіграє саме з Бенфікою — так вирішив жереб. Португальський клуб у 1/8 фіналу поклав на лопатки Мідтьюланн — 3:2.

В тему Бенфіка слідкує за 17-річним талантом Дніпра-1



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.