Максим Шацьких: «Добре, що Динамо пройшло далі у Юнацькій Лізі УЄФА»

Колишній форвард та тренер Динамо Максим Шацьких прокоментував успіх київської команди U-19 у протистоянні з іспанським Депортіво в 1/16 фіналу Юнацької Ліги УЄФА та перспективи колективу в нинішньому розіграші турніру

Екс-форвард та тренер київського клубу Максим Шацьких висловився про успіх Динамо U-19 у матчі з Депортіво в рамках 1/16 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.

Нагадаємо, що наступний матч київського клубу в рамках Юнацької ліги УЄФА повинен був відбутися на початку березня зі Спортінгом. Проте поки цей поєдинок перенесено на невизначений термін. Слід додати, що, як тільки буде вирішено з датою проведення матчу, на сайті Bookmakersrating будуть розміщені актуальні прогнози на матч з коефіцієнтами від букмекерів.

За словами Шацьких, дуже добре, що Динамо пройшло далі. І це найголовніше, а яким шляхом це вже не важливо. Експерт розповів, що гра була досить живою і на відкритих курсах до вилучення футболіста Депортиво. За рахунку 2:2 іспанці вже десь тягли час, догравали та доводили справу до пенальті. Динамо намагалося і хотіло з гри третій м’яч забити, але не вийшло. Але добре, що у серії пенальті все склалося на користь киян, зазначив Шацьких.

Чи вдалося воротареві киян Денису Ігнатенко виправитися в серії пенальті за помилку, допущену у матчі? Як відмітив колишній бомбардир, так, Ігнатенку вдалося, адже він зумів відбив два м’ячі. Емоції, звісно, ​​показали його хвилювання. Після кожного відбитого пенальті Ігнатенко реагував доволі емоційно. Надалі, як Максим думає, Ігнатенко реагуватиме спокійніше.

Пульс Англійський клуб підписав гравця молодіжки Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.