Очолили групу: юнаки Шахтаря виграли й другий матч міжнародного турніру

Шахтар U-19 здобув чергову перемогу на турнірі Al Abtal International Cup: забив двічі, сам не пропускав

У другому турі міжнародного турніру Al Abtal International Cup Шахтар U-19 грав з командою White Future Falcons, зібраною з молодих футболістів Саудівської Аравії. Нагадаємо, в першому турі гірники здолали польську Легію (2:1), а теперішній суперник White Future Falcons з великим рахунком поступився празькій Славії (1:5).

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

На матч Оскар Ратулутра виставив експериментальний склад: на лівому фланзі — Гаврилюк (захист) і Деркач (півзахист), а Глущенко — у нападі.

З перших хвилин Шахтар виглядав активнішим і вже на 22-й хвилині зусиллями Бако вийшов уперед. Потім команда продовжила домінувати й до кінця тайму мала ще кілька гарних моментів, однак реалізувати їх не вдалося. У другій половині гірники також більше володіли ініціативою, хоч у середині тайму після удару здалеку врятував Твардовський. На 75-й хвилині Дмитро Капінус на правому фланзі ввійшов до штрафного, обіграв кількох суперників і перекинув голкіпера, встановивши остаточний рахунок, повідомляє офсайт Шахтаря.

Фото shakhtar.com.

Антон Глущенко, півзахисник:

— Могли забивати й більше, адже в першому таймі мали багато моментів. Наприкінці вдалося забити другий гол і довести справу до перемоги. Дуже цікавий турнір, надано відмінні умови. І надто приємно грати з гідними суперниками на гарних стадіонах.

Дмитро Капінус, захисник:

— Гадаю, ми були значно сильнішими від опонентів і виглядали впевненішими. Удвічі приємніше виграти перед канікулами. У моменті із забитим м’ячем я вирішив взяти ініціативу на себе та забив. Турнір сподобався, такі матчі є дуже важливими.

Шахтар перемагає в другому поєдинку турніру та виходить на 1-ше місце в групі. Наступний матч відбудеться 26 січня з празькою Славією.

Шахтар U-19 — White Future Falcons — 2:0

Голи: Крістіан Бако (22), Дмитро Капінус (75).

Шахтар U-19: Твардовський — Капінус (Матвєєв, 84), Козік, Савченко, Гаврилюк, Роспутько, Бако, Плющ (Ющенко, 64), Глущенко, Сігеєв, Деркач (Янович, 80).

Дограли Половину голів не зарахували, але Рух U-19 таки подужав Львів (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.