Не забили два пенальті: Рух U-19 насилу здолав Верес (відео)

У ще одному сьогоднішньому матчі 18-го туру юнацького чемпіонату зустрічалися Верес і Рух. Хоча номінально господарями вважалися рівняни, поєдинок проходив на базі Руху у Винниках

Номінально виїзний матч проти Вересу жовто-чорні провели вдома, тому прагнули здобути перевагу вже на перших хвилинах матчу. Але несподівано пропустили: Зайко розстріляв ворота Бандури з близької відстані.

Рухівці продовжили атакувати та на 10-й хвилині лише дивом не зрівняли рахунок. Бендера головою замикав подачу з флангу та влучив у поперечку, м’яч знову зрикошетив до Івана, і його удар з близької відстані відбив голкіпер рівнян.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Підопічні Віталія Пономарьова мали змогу зрівняти рахунок ще у першому таймі, зокрема на 35-й хвилині Олег Федор вивів Бендеру віч-на-віч з голкіпером суперника, але Івану знову не вдалось реалізувати вбивчий момент.

У другому таймі юніори Руху продовжили нагнітати ситуацію біля чужих воріт. І на 59-й хвилині ця активність втілилась у гол: Варфоломєєв красивим ударом з дальньої відстані зрівняв рахунок у матчі.

У другій половині другого тайму Непейпієв мав кілька моментів, аби вивести свою команду вперед: спочатку нападник Руху пробив вище воріт з вбивчої позиції, а потім не реалізував пенальті. Щоправда, свій 11-метровий удар не забили і рівняни. А перемогу жовто-чорним на 88-й хвилині вдалим ударом приніс Бучакчийський, повідомляє офсайт Руху.

Верес — Рух — 1:2

Голи: Святослав Зайко (4) — Іван Варфоломєєв (59), Владислав Бучакчийський (88).

На 70-й хвилині Ігор Гук не реалізував пенальті (поперечина) — на 72-й хвилині Руслан Непейпієв не реалізував пенальті (воротар).

Верес U-19: Мигаль — Олексієвець, Гук, Савчук, Барабаш, Переходько (Левчук, 64), Шух, Ісадченко (Лисюк, 64), Вадовський, Зайко (Древаль, 64), Смітюх (Ібрагімов, 69).

Тренер: Орест Баль.

Рух U-19: Бандура — Савчук, Слюсар (Варфоломєєв, 45), Холод, Лях, Квасниця (Товарницький, 90+1), Підгурський, О. Федор (Бучакчийський, 69), Пастух, Непейпієв, Бендера (Шостак, 74).

Тренер: Іван Шуга.

Чемпіонат U-19: у центральному матчі туру атака Зорі проти захисту чемпіона

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.