Воротар Олександрії U-19 відбив пенальті, але не впорався з рикошетом (відео)

У стартовому на сьогодні матчі 18-го туру юнацького чемпіонату країни Олександрія приймала Шахтар. Як і очікувалося, поєдинок видався непростим, драматичним, щоправда, голів було обмаль

Невеличка перевага протягом двох таймів була за гравцями Шахтаря, і відкривати рахунок вони могли ще в перші 45 хвилин. Призначений на 29 хвилині пенальті не зміг реалізувати Гончарук: вдало зіграв Микита Мінчев, який вгадав напрям польоту м’яча, і відбив круглого на кутовий. До речі, Микита цього футбольного дня міг би стати героєм матчу, відзначає офсайт Олександрії. Кіпер грав надійно, неодноразово  рятуючи свою команду від неминучого голу.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Свої нагоди забити втратили й олександрійці. В першому таймі Ярослав Базаєв  виконав штрафний удар. Але, на заваді стала поперечина. Все той же Базаєв мав чудову нагоду забити й у другому таймі. Він пробив з близької відстані, але прямо у руки кіперу. Невикористані гольові моменти були й у Валерія Самара, і у Микити Ситникова. Але, фортуна цього дня була на боці Шахтаря. На 78 хвилині, після удару Бако, м’яч зрикошетивши від гравця Олександрії, потрапив у сітку воріт. Містяни намагалися врятувати гру, але рахунок так і залишився не змінним.

Воротар Микита Мінчев рятував щосили… Фото shakhtar.com.

Олександрія U-19 — Шахтар U-19 — 0:1

Гол: Крістіан Бако (78).

На 30-й хвилині Данило Гончарук не реалізував пенальті (воротар).

Олександрія U-19: Мінчев — Чубатий, Західний, Самар, Романенко, Ситников, Панченко (Радченко, 83), Вівдич, Базаєв, Андрейчук, Кавєрін (Давиденко, 83).

Тренер: Олександр Карпов.

Шахтар U-19: Пузанков — Капінус, Козік, Савченко, Булеза, Глущенко (Деркач, 90), Бако (Янович, 90), Гулько, Векленко (Ющенко, 71), Сігеєв (Роспутько, 90), Гончарук (Погорілий, 59).

Тренер: Оскар Ратулутра.

Чемпіонат U-19: у центральному матчі туру атака Зорі проти захисту чемпіона

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.