17-річний нападник Дніпра-1 хет-триком розбив захист Маріуполя U-19 (відео)

Сьогодні стартував останній цьогоріч тур юнацького чемпіонату країни. У Маріуполі місцева команда приймала Дніпро-1 і не впоралася з найгострішим атакером гостей: Даніель Ківінда забив тричі

В цьому матчі тренерський штаб СК Дніпро-1 не міг розраховувати на дискваліфікованих Кононова й Івана Матюшенка, а також травмованого Валентина Матюшенка — замість двох останніх в стартовому складі вийшли Єршов і Попов.

Перший тайм проходив за деякої переваги господарів. Особливо гостро в атаці Маріуполя діяв Савін і зумів відзначитись ще до перерви, першим встигнувши на добивання після сейву голкіпера дніпрян.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Ближче до перерви активізувався кращий снайпер команди гостей Ківінда. Спочатку він розібрався у чужому карному майданчику і зумів завдати підступного удару, проте Жук цей постріл відбив, але за дві хвилині Ківінда свій шанс не змарнував, коли отримав відмінний пас від Мельниченка і чітко реалізував вихід сам на сам — 1:1.

Другий тайм активно розпочали обидві команди. Спочатку міг оформити дубль Савін, який пробив головою з близької відстані вище поперечини. Але на 54-й хвилині дубль оформив Ківінда, який завершив чудову атаку від власних воріт за участю Попова, Демиденка і Лебедєва.

І саме Ківінда і довів перевагу до двох м’ячів, оформлюючи хет-трик — Даніель відгукнувся до довгий пас партнера від свого карного майданчику і чітко розібрався спочатку із двома захисниками а потім і з воротарем Маріуполя. Цей гол став 14-м для форварда дніпрян і він вийшов на перше місце у суперечці кращих снайперів турніру.

А за 10 хвилин до завершення гри рахунок став 4:1 на користь дніпрян: Хімічев рукою відбив м’яч з порожніх воріт після удару Мельиченка внаслідок чого отримав пряму червону картку за фол останньої надії, а також пенальті у власні ворота, який чітко реалізував Лебедєв.

Маріуполь U-19 — Дніпро-1 U-19 — 1:4

Голи: Данііл Савін (34) — Даніель Ківінда (42, 54, 69), Сергій Лебедєв (80, з пенальті).

Вилучення: Микита Хімічев (80).

Маріуполь U-19: Жук — Дудолад, Хімічев, Саєнко, Недес, Плакса, Царюк, Козішкурт (Макарчук, 84). Козицький, Махиня, Савін (Філонов, 77).

Тренер: Сергій Грибанов.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий (Ніколішин, 83), Березанський, Попов (Щуров, 59), Юркевич, Лебедєв, Мельниченко, Єршов (Бешляга, 67), Я. Кравченко (Свистун, 67), Демиденко (Колодежний, 83), Ківінда.

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чемпіонат U-19: у центральному матчі туру атака Зорі проти захисту чемпіона

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.