Динамо U-19 вперше програло в Юнацькій лізі УЄФА

У заключному матчі групового турніру Юнацької ліги УЄФА Бенфіка приймала Динамо — на кону стояло перше місце в групі Е. Після п’яти турів лідирували українці (13 очок), у португальців було на один бал менше

У стартовому складі киян відбулися певні ротації: як уже повідомляв проект Золотий Талант, до Португалії не полетів атакуючий хавбек Кіріл Попов. Його на вістрі атаки замінив Ігор Горбач, який і склав ударне тріо із Волошиним і Діалло.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Уже в дебюті матчу Назар Волошин влучив у штангу, доводилося працюавати й Самуелю Соарешу: рятував після удару Бражка. А ось завершився тайм на користь господарів поля: з передачі Дієгу Морейри забив Семеду.

У перерві Ігор Костюк замінив Бенедюка, який отримав попередження, і Горбача, проте забити не вдавалося. Більше того: на 68-й хвилині Нещерету довелося рятувати свої ворота. А далі сталася справжня халепа: хавбек Бражко отримав другу жовту картку й лишив партнерів у меншості.

Бенфіка U-19 — Динамо U-19 — 1:0

Голи: Луїш Семеду (44).

Вилучення: Володимир Бражко (77).

Бенфіка U-19: Самуель Соареш — Рафаел Родрігеш, Антоніу Сілва, Томаш Араужу, Жоау Томе — Мартім Нету (Уго Фелікс, 90), Нуну Фелікс, Жоау Невеш — Дієгу Морейра (Рікарду Маркеш, 76), Луїш Семеду (Резенде, 82), Педру Сантуш (Жоау Нету, 82).

Динамо U-19: Нещерет — Бенедюк (Танчак, 46), Боль, Дячук, Малиш, Яцик, Бражко, Блізніченко, Волошин, Діалло, Горбач (Царенко, 46).

ЮЛЧ: Реал U-19 виграв групу, де Шахтар фінішував третім

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.