Максимов прокоментував вилучення свого 20-річного нападника (відео)

Невдалим вийшов матч 17-го туру чемпіонату УПЛ для 20-річного нападника Ворскли Данила Кравчука: у поєдинку з Рухом він вийшов на заміну, але невдовзі залишив поле через вилучення

20-річний нападник полтавського клубу Данило Кравчук вийшов у матчі з Рухом на заміну у перерві (на 53-й хвилині отримав перше попередження, а на 61-й — друге. Форварда вилучили, але навіть у меншості Ворскла виборола нічию (0:0).

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Молодому футболісту тим прикріше, адже у попередньому поєдинку із Дніпром-1 він забив свій перший гол у поточному чемпіонаті. Тепер пропускатиме наступний тур. Додамо, що це вже друге вилучення Кравчука у турнірі: червону картку він отримав і в матчі 14-го туру з Динамо (Ворскла виграла тоді 2:1).

Данило Кравчук.

«Ми нормально розпочали, контролювали гру. Потім завершальний період першого тайму не дограли, пішов сумбур. Так вийшло, що отримали пенальті у свої ворота, — підсумував зустріч головний тренер Ворскли Юрій Максимов. — Добре, що у нас в команді є Діма, який виручає. Футбол уже не той, що був за теплої погоди, коли ми намагалися контролювати м’яч. Поле десь не давало можливості зіграти так, як ми планували.

Бойко нас із Шахтарем, коли судив, вигнав гравця у схожому епізоді, коли гравці ведуть боротьбу у штрафному майданчику. Знайти можна будь-яку картку. Спочатку жовту, потім … ну що йому міг сказати молодий хлопець, який зарядженим вийшов на заміну?! Він же не пішов на воротаря у підкаті в другому епізоді! Той щось постояв, подивився, вирішив вилучити гравця».

У поточному чемпіонаті УПЛ Кравчук відіграв у дев’яти матчах (1 гол), у чепіонаті U-19 — 3 матчі (1 гол з пенальті).

В найми Луческу віддасть таланта Динамо в найми до себе на Батьківщину

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.