Сухоручко таки пробив кіпера Дніпра-1: Чорноморець U-19 рятує нічию (відео)

У поєдинку 17-го туру юнацького чемпіонату країни зустрічалися Чорноморець та Дніпро-1. Номінально господарем поля вважалися дніпряни, хоча матч відбувся на одеському Люстдорф

Протистояння з одеським Чорноморцем було дуже принциповим для обох команд, адже у керівництві юнацької команди дніпрян і у самому складі команди чимало колишніх одеситів. До того ж команди є сусідами по турнірній таблиці — дніпряни лише на одне очко і одну сходинку випереджають Чорноморець, маючи до того ж гру в запасі, відзначає офсайт дніпрян.

В складі спортклубівців цього разу не було представників першої команди Батагова і Ярмолюка, яких замінили Валентин Матюшенко і Мельниченко, який вивів команду на поле з капітанською пов’язкою. Натомість у номінальних гостей у воротах вийшов 30-річний Паламарчук, а також кілька гравців, яким вже виповнилося і 20, і 21 рік.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Гру активніше почали одесити. Вже на першій хвилині Кінарейкін вступив у гру, відібивши удар з ближнього кута. Особлива гострота у діях Чорноморця йшла від Сухоручка: після його удару головою м’яч пролетів поруч із стійкою, і саме у нього в ногах Кінарейкін забрав м’яч після виходу сам на сам.

Та все ж таки саме дніпряни відкрили рахунок у грі. Демиденко двічі поспіль подавав з правого флангу, і у другому випадку його передача вийшла гольовою: Кравченко головою спрямував м’яча у сітку — 1:0. Для Ярослава цей гол став четвертим в останніх трьох матчах і п’ятим загалом у чемпіонаті.

На самому початку другого тайму був чудовий шанс у Ківінди подвоїти рахунок, коли він обіграв двох захисників і увірвався у карний майданчик, але досвідченого Паламарчука пройти так і не зумів. А після цього одесити перехопили ініціативу і почали серйозно тиснути на ворота дніпрян, в результаті чого Кінарейкін постійно був у грі. Голкіпер спортклубівці реагував і на простріл Меленчука, і на удар в дальній кут Сухоручка, і на потужні постріли з вбивчих позицій Біденка та Янчука, і вибивав м’ячі після чисельних стандартів Чорноморця.

За цей час у спортклубівців можна згадати намагання Ківінди втекти від Граждана, і Даніель навіть завдав удар з непоганої позиції, але капітан одеситів таки завадив пробити, і м’яч став легкою здобиччю Паламарчука. Проте на 82-й хвилині форвард дніпрян таки зумів використати власний шанс, коли першим опинився на добиванні після потужного удару Демиденка.

Проте одесити одразу повернули інтригу у гру: Кінарейкін перевів удар суперника у стійку, але від добивання Драча вже ніхто врятувати команду не міг. А на 86-й хвилині таки свого досяг Сухоручко, який з чергової спроби зумів все ж таки переграти Кінарейкіна.

Дніпро-1 U-19 — Чорноморець U-19 — 2:2

Голи: Ярослав Кравченко (26), Даніель Ківінда (82) — Микита Драч (83), Даниїл Сухоручко (86).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий, В. Матюшенко, Березанський, Юркевич (Кононов, 65), Лебедєв, Мельниченко, І. Матюшенко, Демиденко, Я. Кравченко (Руденко, 79), Ківінда.

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чорноморець U-19: Паламарчук — Граждан, Дихтярук, Долгов (Янчук, 61), Олєйніков (Єрмаков, 88), Баранюк, Меленчук, Тарасенко (Біденко, 61), Сухоручко, Надольський, Махорін (Драч, 75).

Тренер: Анатолій Діденко.

Чемпіонат U-19: Ворскла прагне зіграти з Рухом краще за Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.