Квасниця знову попсував життя Ворсклі: юніори Руху всуху обіграли конкурента (відео)

Сьогодні двома матчами продовжився 17-й тур юнацького чемпіонату країни. У першому з них Рух приймав у Винниках Ворсклу, й це був центральний двобій туру. Шості у таблиці полтавці поступилися й навіть не забивали

В останньому домашньому матчі у 2021-му році команда Віталія Пономарьова прагнула здобути позитивний результат. Для цього жовто-чорним потрібно було обігравати однолітків Ворскли, яких, до слова, у першому колі перемагали у Полтаві завдяки голу Квасниці. Ілля, попри ушкодження у попередній грі проти Металіста 1925, у цьому матчі вийшов у стартовому складі.

А трансляція поєдинку — вперше в історії проведення чемпіонату U-19 — проводилась одразу у 6 камер, відзначає офсайт Руху.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Господарі володіли ініціативою впродовж усієї гри, а наприкінці першого тайму втратити реальну нагоду вийти вперед. Карабін подав кутовий, Слюсар пробив головою, а Савчук у падінні замикав, але не влучив у рамку. Зрештою, гол у роздягальню жовто-чорні таки забили: саме герой попереднього матчу з Ворсклою зробив усе можливе — Квасниця протягнув м’яча по правому фланзі, обіграв опонентів і викотив точнісінько на ногу Непейпієву, який розстрілював ворота Ісенка.

У другому таймі жовто-чорні не зменшували обертів. Моменти, аби відзначитись, мали все той же Квасниця та Карабін, але надійно на останньому рубежі діяв кіпер Ворскли. Втім, своє вагоме слово сказав джокер Віталія Пономарьова Бендера. Наприкінці зустрічі Кузик вивів філігранним пасом Івана на ворота суперників, той обіграв Ісенка і забив вже у порожні ворота.

Рух U-19 — Ворскла U-19 — 2:0

Голи: Руслан Непейпієв (45+1), Іван Бендера (86).

Рух U-19: Ледвій — Савчук, Слюсар, Холод, Лях, Квасниця (Рогачов, 65), Кухарук (Кузик), О. Федор (Пастух), Підгурський, Непейпієв (Бендера, 74), Карабін (Варфоломєєв, 74).

Тренер: Віталій Пономарьов.

Ворскла U-19: Ісенко — Павлюк, Бондаренко, Швець, Мороховець, Хрипчук, Нестеренко, Черниш, Амількар, Прус, Мкомола.

Тренер: Віталій Косовський.

Чемпіонат U-19: Ворскла прагне зіграти з Рухом краще за Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.