Золотий м’яч ДЮФЛУ: троє переможців з Шахтаря

Три футболісти Академії донецького Шахтаря отримали індивідуальні нагороди за підсумками минулого сезону в ДЮФЛУ

Проект Золотий Талант вже повідомляв про лауреатів премії Найкращі гравці й тренери ДЮФЛ у сезоні-2020/21. Зокрема, ми розповіли й про динамівських переможців. Сьогодні — черга номінантів із Шахтаря.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Академію ФК Шахтар представляли відразу 10 номінантів на Золотий м’яч ДЮФЛ. У категорії U-14 на перемогу претендували Ілля Мартюк, Руслан Леута та Артем Степанов, у U-15 — Артур Бакай і Василь Бундаш, у U-16 — Максим Деркач, у U-19 — Андрій Булеза, Даниїл Удод та Антон Глущенко. А головний тренер Шахтаря U-19 Оскар Ратулутра змагався за звання найкращого тренера ДЮФЛ.

За підсумками голосування ФК Шахтар узяв три нагороди. Золотий м’яч у номінації Найкращий гравець атакувального плану в категорії U-14 отримав Артем Степанов. Артур Бакай (U-15) став найкращим серед гравців захисного плану, таку ж нагороду здобув Андрій Булеза (U-17).

Артур Бакай, найкращий гравець оборонного плану U-15:

— Золотий м’яч буде для мене мотивацією старанно працювати. Хоч не очікував, що отримаю нагороду, — просто грав у футбол і діставав від цього задоволення.

Фото shakhtar.com.

Андрій Булеза, найкращий гравець оборонного плану U-17:

— Дуже приємно здобути нагороду вже не вперше! Велика подяка тренерам і керівництву Академії. Добре, що є такі нагороди, адже сьогодні їх отримали ми, а хлопці молодшого віку, впевнений, захочуть повторити наші досягнення.

У заході також брали участь чинні гравці Шахтаря Валерій Бондар і Георгій Судаков та ексфутболіст гірників Андрій Воробей, які вручали переможцям пам’ятні статуетки, відзначає офсайт Шахтаря.

Лауреати Царенко, Горбач і тренер Динамо Ястребінський про Золотий м’яч ДЮФЛУ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.