Волинь із голом 19-річного нападника вибилася у середину таблиці (відео)

Матчем 20-го туру з івано-франківським Прикарпаттям Волинь завершувала першу частину чемпіонату Першої ліги. Зуміла здобути вольову перемогу й втекти із небезпечної зони

Волинь підійшла до цього матчу з відчутними кадровими втратами саме у лінії атаки: через отриману у попередньому турі травму у стартовому складі не вийшов Кобзар, а 21-річний хавбек Климець залишився поза грою через дискваліфікацію.

У стартовому складі Волині вийшли 19-річний нападник Олександр Чернов, 20-річний півзахисник Максим Сасовський, 21-річний хавбек Артур Рябов, 20-річний хавбек Станіслав Кристін.

На заміну з’явилися 19-річний півзахисник Микола Миронюк, його ровесник нападник Богдан Кобзар, 20-річний захисник Владислав Мороз.

У старті Прикарпаття вийшли 19-річний хавбек Олег Лень, 21-річні півзахисника Назарій Воробчак і Владислав Семотюк.

На заміну вийшов 21-річний захисник Володимир Рудюк.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов без голів, а другу 45-хвилинку активніше розпочали гості, відзначає офсайт Прикарпаття. Лень промчав лівим краєм і вирізав м’яча на п’ятачок: Кучеренко встиг першим, вибивши на кутовий. Після подачі Француз вистрибнув вище за всіх і головою увігнав м’яч під ближню стійку — 0:1. А на 67-й хвилині за Волинь зіграла стійка, коли після подачі з кутового Воробчака та скидки небезпечно пробивав активний Француз.

Крапку у матчі мав ставити Барчук, який заробив і пробивав пенальті, але дев’ятий у сезоні гол від прикарпатського форварда вболівальники не побачили. З його ударом з 11-иметрової позначки чудово впорався Неділько. Цей промах зрештою коштував гостям перемоги. На 86-й хвилині Кобзар, якого Альберт Шахов випустив на заміну, після скидки Войтіховського вискочив на побачення з Піцаном і в дотик пробив над кіпером — 1:1. Це п’ятий гол форварда у 17-ти матчах поточного чемпіонату.

Фото fc.if.ua.

В компенсований час Ляшенко взяв гру на себе, заробив пенальті і сам же його реалізував, принісши три важливі очки Волині. Неймовірна розв’язка у західноукраїнському дербі. У Прикарпаття залишилося 28 очок (сьоме місце), Волинь набирає 25 очок і піднімається на десяту позицію

Волинь — Прикарпаття — 2:1

Голи: Кобзар (86), Ляшенко (90+2) — Француз (53).

На 74-й хвилині Барчук (П) не реалізував пенальті (воротар).

Волинь: Неділько — Чернов (Миронюк, 87), Войтіховський, Сасовський, Цюпа, Кучеренко, Рябов, Чепелюк (Кобзар, 62), Ляшенко, С. Кристін (Мороз, 66), Хагназарі (Сад, 76).

Прикарпаття: Піцан — Сікач, Пастух, Француз, Лень, Воробчак, Семотюк, Сондей, Цюцюра (Рудюк, 75), Кузьмин (Дитко, 83), Барчук (Горбаченко, 88).

Таланти Кандидати до молодіжки у клубах Першої ліги: дублі Галати, Літовченка й Воробчака, джокер Приходько

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.