Верес U-19 не забив пенальті, програв Колосу й лишився передостаннім (відео)

У матчі 16-го туру юнацького чемпіонату країни Колос у Калинівці приймав Верес. Створив чимало моментів, забив двічі й переміг 2:0. При цьому гості не реалізували пенальті

Все розпочалося з виходу сам на сам із голкіпером гостей Антона Салабая, проте нападник забарився з ударом, і захисник зумів вибити м’яч. Згодом мав забивати Кирило Сенько, але поцілив у каркас воріт. На добиванні розстрілював ворота Салабай, проте влучив у воротаря.

На 35-й хвилині Салабай таки реалізував ще один вихід сам на сам після блискучого пасу від захисника Владислава Канаєва — 1:0.

Салабай (№99) приймає вітання. Фото koloskovalivka.com.

Надалі ковалівці змарнували ще кілька можливостей для взяття воріт, а перед самою перервою після штрафного забив Денис Гарькавенко, одначе асистент арбітра зафіксував офсайд, відзначає офсайт Колоса.

У другому таймі у Колоса була ще більша кількість забійних моментів, але з реалізацією знову були проблеми. Євген Данилюк влучив у воротаря після прострілу з лівого флангу, Салабай пробив вище воріт з трьох метрів після передачі з правого флангу, Дмітрій Іродовський примудрився не забити з кількох метрів, влучивши у голкіпера Вереса.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

І за такі промахи господарі могли бути покарані. На 82-й хвилині Верес заробив пенальті, проте врятував кіпер Іван Пахолюк, який відбив ногами удар від Максима Переходька.

І вже на останній хвилині черговий вихід на побачення із воротарем нарешті було реалізовано: Даниїл Осадець встановив остаточний рахунок, хоча ковалівці мали забивати мінімум п’ять м’ячів у цьому поєдинку.

Осадець ставить крапку… Фото koloskovalivka.com.

Колос U-19 — Верес U-19 — 2:0

Голи: Антон Салабай (35), Даниїл Осадець (90).

На 82-й хвилині Максим Переходько не забив пенальті (воротар).

Колос U-19: Пахолюк — Літвінов, Канаєв, Гарькавенко, Криворучко, Малакі, Мартін Жозе (Мамедов, 46), Сенько (Обушний, 84), Данилюк, Іродовський (Сафончик, 70), Салабай (Осадець, 70).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Верес U-19: Мигаль — Олексієвець, Гук, Савчук, Барабаш, Переходько, Левчук (Древаль, 75), Смітюх (Ібрагімов, 67), Вадовський, Зайко (Лисюк, 67), Ісадченко.

Тренер: Орест Баль.

Чемпіонат U-19: амбіції Руху проти апетиту харків’ян, Гільєрме перепочив

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.