Юніори Дніпра-1 двома голами зупинили потужну Ворсклу (відео)

Черговий поєдинок 16-го туру юнацького чемпіонату України звів між собою міцного середняка з Дніпра й претендента на медалі з потужною атакою, що представляє Полтаву. Двобій завершився не на користь фаворита

У складі спортклубівців тренерський штаб задіяв одразу двох юніорів з першої команди: Батагов обійняв місце в центрі захисту, а Ярмолюк — позицію центрального півзахисника, гості ж використали в атаці одразу трьох легіонерів.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Команди розпочали гру на високих швидкостях, намагаючись відповідати атакою на атаку суперника, але дніпряни діяли гостріше. Перший по-справжньому гольовий момент створили господарі на 12-й хвилині гри, коли Іван Матюшенко, який вперше в сезоні вивів команду на поле з капітанською пов’язкою, замикав простріл Демиденка, але з кількох метрів пробив вище поперечини. Невдовзі захисники Ворскли відбилися після проходу Ярмолюка, вибивши м’яч на Демиденка, удар якого з лінії карного майданчику пройшов поруч із стійкою.

Гості найближче до успіху були наприкінці першої півгодини гри, коли Крупський у боротьбі з Чалим зумів завдати удару, на який зреагував Кінарейкін, але арбітр розцінив, що була груба гра з боку гравця Ворскли, нагородивши того жовтою карткою. А от за кілька хвилин Конате обікрав Березанського у карному майданчику дніпрян і мав шанс відкрити рахунок, але пробив у дальній кут трохи неточно, відзначає офсайт Дніпра-1.

І все ж таки дніпряни виглядали впевненіше і це принесло їм успіх: Ківінда віддав пас на лівий фланг Матюшенку, отримав назад передачу від партнера на куті воротарського майданчика, вдало розібрався у ситуації й невідпорно пробив у ближню дев’ятку — 1:0. Для Даніеля це вже 10-й гол у поточному чемпіонаті. Гості одразу могли відновити рівновагу, але Конате пробив з вбивчої позиції поруч із стійкою.

Відігратися полтавці зуміли на самому початку другого тайму: гостям вдався пресинг поблизу карного майданчика дніпрян і Конате розіграв чітку комбінацію з Чернишом, який і відновив рівновагу.

Перевага перейшла до полтавчан, Кінарейкін двічі реагував на удари з близької відстані. І саме у цей час дніпряни вийшли вперед. Боротьбу на другому поверсі після кутового виграв Ківінда, а Кравченко краще за інших розібрався у чужому воротарському майданчику — 2:1.

Трохи пізніше міг закривати матч Ківінда, але влучив у поперечку.

Дніпро-1 U-19 — Ворскла U-19 — 2:1

Голи: Даніель Ківінда (39), Ярослав Кравченко (64) — Дмитро Черниш (49).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Юркевич, Березанський, Батагов, Чалий, Лебедєв, Матюшенко, Ярмолюк (Бешляга, 46), Демиденко, Кравченко (Руденко, 83), Ківінда.

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Ворскла U-19: Домолега — Швець, Бондаренко, Ізотов, Мороховець, Крупський, Хрипчук (Прус, 46), Нестеренко (Черниш, 46), Амількар (Книш, 46), Мкомола (Бабешко, 82), Конате (Овсянніков, 77).

Тренер: Віталій Косовський.

Чемпіонат U-19: амбіції Руху проти апетиту харків’ян, Гільєрме перепочив

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.