Юніори Дніпра-1 з дублем Кравченка громлять команду з групи лідерів (відео)

Єдиний на сьогодні матч 15-го туру юнацької першості, який не завершився сухою нічиєю, стався у Придніпровську: юніори Дніпра-1 розгромили гостей з Олександрії. Останніх підвів 18-річний захисник

Тренерський штаб дніпрян на матч юніорської першості проти Олександрії дався до мінімальних змін у складі, і стосувалися вони захисту: повернувся до основи Валентин Матюшенко, який у центрі оборони замінив Попова, а на правому фланзі захисту замість дискваліфікованого Кононова вийшов Юркевич.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Гра розпочалася для господарів дуже вдало — вже на 3-й хвилині Ківінда головою замкнувши навіс з правого флангу від Демиденка, перервав свою суху серію, що тривала п’ять матчів (відтепер у нього 9 голів і четверте місце у снайперських перегонах). Дніпряни спокійно продовжили контролювати ситуацію на полі, а їх суперники вперше потурбували Кінарейкіна несильним ударом головою тільки на 14 хвилині. Але на цей випад спортклубівці відповіли другим забитим м’ячом: Іван Матюшенко отримав пас від Демиденка і кинув у прорив Кравченка, який, перегравши захисника, зумів пробити голкіпера під гострим кутом — 2:0.

Невдовзі міг довести рахунок до великого Ківінда, який обікрав воротаря, але його удар зумів прийняти не себе захисник Олександрії на лінії воріт. Той же Ківінда мав ще один відмінний момент до перерви, але його сольний прохід закінчився заблокованим ударом.

До завершення тайму дніпряни мали ігрову перевагу, і цілком закономірно перед самою перервою таки довели рахунок до великого — Кравченко оформив дубль чіткім ударом головою після навісу Демиденка, який відзначився другою результативною передачею у матчі.

На початку другого тайму дніпряни продовжили проводити різкі і небезпечні атаки. На 50-й хвилині Кравченко повинен був оформлювати хет-трик, але простріл Ківінди Ярослав замкнув ударом вище воріт.

Активність Даніеля знову далася взнаки на 62-й хвилині, коли він вчергове втікав від суперників і змусив перервати свій прохід ціною фолу останньої надії — так гості залишились у меншості.

У подальшому дніпряни спокійно доводили гру до переконливої перемоги, причому господарі були значно ближче до того, щоб перетворити підсумок матчу на розгром, ніж гості, щоб провести гол-престижу.

Дніпро-1 U-19 — Олександрія U-19 — 3:0

Голи: Даніель Ківінда (3), Ярослав Кравченко (16, 45).

Вилучення: Павло Західний (62).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий, Березанський, В. Матюшенко, Юркевич, Лебедєв, І. Матюшенко (Александров, 69), Мельниченко (Бешляга, 78), Кравченко (Свистун, 69), Ківінда (Приступа, 78), Демиденко (Руденко, 61).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Олександрія U-19: Мінчев — Сацевич (Романенко, 46), Фомба, Західний, Чубатий, Панченко, Скибінський (Радченко, 46), Вівдич, Кавєрін (Волковицький, 65), Базаєв (Давиденко, 46), Андрейчук (Трофимчук, 76).

Тренер: Олександр Карпов.

Чемпіонат U-19: Шахтар інспектуватиме Рух, Десна прагне очок

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців жовтня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ельдар Кулієв (Минай) (29%, 101 голосов)
  • Ілля Забарний (Динамо) (20%, 72 голосов)
  • Назар Волошин (Динамо U19) (11%, 37 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (10%, 36 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (8%, 28 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (5%, 19 голосов)
  • Антон Глущенко (Шахтар U19) (4%, 13 голосов)
  • Денис Кузик (Чорноморець) (3%, 10 голосов)
  • Данило Удод (Маріуполь) (2%, 7 голосов)
  • Денис Нагнойний (Зоря) (2%, 6 голосов)
  • Богдан Шубін (Шальке U19, Німеччина) (2%, 6 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (2%, 6 голосов)
  • Олександр Пищур (Мункач, D3) (1%, 4 голосов)
  • Кіріл Фесюн (Колос) (1%, 4 голосов)
  • Денис Шостак (Маріуполь) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 208

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.