Що робити із форвардом Аллахяром: варіанти

На сьогоднішній день дуже важко уявити атаку луганської Зорі без Аллахяра Саядманеша. Утім, уже невдовзі іранський легіонер може залишити команду, тож український клуб шукає варіанти

Приміром, як повідомляє Zaryalg.com, Зоря веде переговори з турецьким Фенербахче (саме йому належить контракт Саядманеша) про продовження оренди 20-річного нападника.

Нинішня орендна угода іранця розрахована до кінця цього року, але луганчани сподіваються зберегти гравця до закінчення сезону-2021/22. Умови ті ж самі — оренда з правом викупу.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Реакції турків поки що не було, тож інтернет-простір сколихнула хвиля варіантів-передбачень розвитку подій. Зокрема, турецький журналіст Ахмет Конанч повідомив, що Зоря планує навіть обміняти Саядманеша на свого нещодавнього лідера Владислава Кочергіна. За інформацією джерела, луганський клуб хоче віддати Фенербахче українського півзахисника в обмін на виплату компенсації за іранця, що становить 3,5 млн євро.

Відзначимо, що наразі Кочергін випав з основного складу команди, його переведено до дублю, однак у чемпіонаті U-19 він також не грає: одного разу був у заявці на матч (із Металістом 1925 у 13-му турі).

Саядманеш перейшов у Зорю восени 2020 року. За цей час він провів за луганський клуб 43 матчі та забив 13 м’ячів.

Фото фейсбук Зорі.

Нагадаємо, що вчора Зоря провела матч проти софійського ЦСКА у Лізі конференцій. Аллахяр вийшов у старті, забив один із двох голів (2:0).

Фінти У топ-10 найкращих дриблерів УПЛ половина — молоді таланти



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.