Талант Шахтаря про Карвахаля, силу Реала, фортуну і суддів

Віце-чемпіон України знову не виграв у Лізі чемпіонів, програвши Реалу 1:2. 20-річний хавбек Михайло Мудрик спробував пояснити, чому не вдалося зачепитися за очки у Мадриді

Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик прокоментував для телеканалу Мегого матч Ліги чемпіонів з Реалом і поділився враженнями від протистояння з королівським клубом.

— Емоції неоднозначні. Так, ми грали проти великої команди на легендарному стадіоні, проте результат не той, що хотіли здобути. За день до матчу Містер сказав, що, можливо, я гратиму, і попросив бути готовим. Він підготував мене психологічно й запитав, чи не буде в мене страху та мандражу. Я відповів, що страху немає і, якщо він вважатиме за потрібне мене випустити, я буду готовий.

Без мандражу. Фото shakhtar.com.

— Ти засмучений, бо розумієш, що в такого Реала можна було відбирати очки?

— Я гадаю, Реал — якщо не найсильніша, то одна з найсильніших команд у світі. Коли Реал грає добре, то навіть таким топклубам, як Барселона й Баварія, важко. Гадаю, за грою ми не поступалися, й нічия — це як мінімум той результат, що мав бути. Однак фортуна і, можливо, рішення арбітра були не на нашу користь.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Розкажи про взаємодію з Ісмаїлі, адже він часто опинявся на позиції центрального нападника. Ви мали особливу ідею на матч?

— Так, це ідея Містера. Ми відпрацьовували її на тренуваннях, і все виходило не випадково. Багато разів награвали взаємодії з центральним нападником, крайнім захисником і крайнім півзахисником на тренуваннях.

— У чому головна ідея цієї взаємодії?

— Хтось постійно відкривається за спину й веде гравців, тобто або йому піде пас, або він звільнить місце для крайнього нападника чи захисника. Там уже з’явиться вільна зона, й можна розганяти атаку, або розвивати наступ два в одного, або ж самому обігравати.

— Ти грав проти Карвахаля, Каземіро. Як було зіткнутися з такими серйозними футбольними іменами?

— Топові відчуття. Я розумію, що це найкращі гравці у світі.

Мудрик проти Карвахаля… Фото shakhtar.com.

Юнацька ліга УЄФА: Шахтар U-19 не забивав у Мадриді, але пропустив

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.