Динамо втримало лідерство в групі ЮЛЧ: Барсі забивав навіть захисник

Щойно у матчі 4-го туру Юнацької ліги УЄФА Динамо зустрічалося з Барселоною. Поєдинок відбувався у Києві, на стадіоні Динамо імені Лобановського й завершився перемогою лідера групи

У порівнянні з останнім матчем чемпіонату U-19 Ігор Костюк зробив кілька замін, зокрема, повернулися до основи Волошин (відбував дикваліфікацію) і Діалло (відпочивав).

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вони відразу ж взялися за справу: після передачі Костянтина Вівчаренка Самба Діалло відкрив рахунок уже на другій хвилині. Згодом з інтервалом у кілька хвилин двічі небезпечно пробивав Попов, гостей рятував Рафус. Команди обмінювалися гострими атаками, аж поки Альба вдало не відпасував на Фуентеса і той не пробив Нещерета. Перший гол у турнірі для 18-річного нападника Барси.

Та невдовзі каталонців спіткала невдача: Акомач грубо зустрів нашого Бражка й отримав другу жовту картку. Барса навіть у меншості продовжила нападати, Фуентес поцілив у штангу, та забили кияни: вже у компенсовані хвилини Попов після передачі Волошина вдруге засмутив Рафуса.

У другому таймі вдалося відзначитися й захиснику Дячуку (асистував Царенко). А під кінець матчу Діалло зробив дубль (допомагав Яцик).

Динамо U-19 — Барселона U-19 — 4:1

Голи: Самба Діалло (2, 83), Кіріл Попов (45+1), Максим Дячук (66) — Хуан Давід Фуентес (37).

Вилучення: Іліас Акомач (40).

Динамо: Нещерет — Вівчаренко, Дячук, Боль, Бенедюк — Яцик, Бражко, Царенко (Скрипник, 90+2) — Діалло (Мегді, 86), Попов (Горбач, 90+2), Волошин (Малиш, 89).

Барселона: Рафус — Сола, Ріад, Альмейда (Вальє, 73), Хуанола (Педрола, 56) — Альба (Луцці, 73), Касадо, Гаррідо (Касас, 84) — Фуентес, Барбера (Ба, 84), Акомач.

Після чотитирьох матчів Динамо очолює турнірну таблицю групи Е, маючи 10 очок.

Готуйсь! Завтра Динамо U-17 може наздогнати Шахтар, але й Олімпійський коледж прагне очок

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.