19-річний воротар Чорноморця не пропустив і Ворскла U-19 втратила четверту позицію (відео)

У заключному матчі 13-го туру юнацького чемпіонату полтавська Ворскла на Лтаві приймала середняка з Одеси. Забити йому не змогла, сама теж не пропустила, але навряд чи залишилася задоволена таким результатом

На жаль, для господарів, сьогодні всі їхні бомбардири промовчали: й кращий снайпер Конате (5 голів), і Амількар, і Павлюк. Не було цього разу у складі досвідченого Есеоли (три голи в юнацькому чемпіонаті), натомість вийшов в основі Владислав Вакула. Вправний свого часу забивала з УПЛ зіграв понад годину, та й пішов на заміну.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Здобувши лише одне очко четверта донедавна у турнірці Ворскла поступилася своїм місцем Руху, сама ж опинилася п’ятою (26 очок). Чорноморець став восьмим (19 очок).

Ворскла U-19 — Чорноморець U-19 — 0:0

Ворскла U-19: Ісенко — Павлюк, Ізотов, Крупський, Мороховець (Швець, 64), Нестеренко, Хрипчук, Прус (Черниш, 82), Амількар, Вакула (Книш, 64), Мкомола (Конате, 60).

Тренер: Віталій Косовський.

Чорноморець U-19: Даскалиця — Граждан, Ішимський, Дихтярук, Яриш, Баранюк (Біденко, 76), Аль-Ховарі (Махорін, 66), Олєйніков, Меленчук, Янчук (Тарасенко, 58), Сухоручко (Демцун, 46).

Тренер: Анатолій Діденко.

Чемпіонат U-19: Шахтар бере своє, Металіст 1925 вистоїть перед Зорею?



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.