Гол-красень Непейпієва поміг Руху U-19 здолати аутсайдера (відео)

В іншому суботньому матчі 12 туру юнацького чемпіонату зустрічалися суперники різних вагових категорій: Рух входить до чільної п’ятірки, Минай — насилу видряпався з передостаннього місця. Утім, львів’яни, що нарешті вийшли з ковідного карантину, перемогли дуже скромно

Моментів біля воріт Миная у першому таймі жовто-чорні створили небагато, але кіперу суперників як мінімум двічі доводилось рятувати свою команду. Особливо ефектним виглядав порятунок воріт після удару Слюбика з-за меж штрафного. Втім, до перерви ворота Кемкіна таки зумів розчаклувати Непейпієв: Руслану вдався потужний і точний удар у дальню дев’ятку. Для нападника цей гол став 5-им у сезоні, відзначає офсайт Руху.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Фантастичну нагоду зрівняти рахунок на старті другого тайму мав Бодня, але з гострого кута не влучив у рамку. Можливість оформити дубль змарнував Непейпієв: Руслан вийшов на побачення з кіпером, але програв свою дуель. І ще одну стовідсоткову нагоду збільшувати перевагу жовто-чорних втратив Бендера: кіпер Миная знову був на висоті.

Рух U-19 — Минай U-19 — 1:0

Гол: Руслан Непейпієв (36).

Рух U-19: Ледвій — Савчук, Дідик (Слюсар, 46), Слюбик, Холод, Варфоломєєв (Підгурський, 57), Федор (Бучакчийський, 70), Карабін, Пастух (Бендера, 46), Непейпієв, Квасниця (Рогачов, 63).

Тренер: Віталій Пономарьов.

Минай U-19: Кемкін — Бодня, Голуб (Шевчук, 46; Свистельник, 90), Горін, Диянчук, Кашперук (Марків, 72), Махінка, Пастернак (Максимець, 82), Рубаненко (Лісовенко, 46), Скиба, Станкович.

Тренер: Микола Цимбал.

Чемпіонат U-19: Ворскла спробує повторити подвиг Зорі й зупинити Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.