Бражко про матч із Барселоною: нічия — закономірний результат (відео)

Хавбек Динамо U-19 Володимир Бражко поділився враженнями від нічиєї з Барселоною (0:0). За словами півзахисника, він пишається командою

Півзахисник Динамо U-19 Володимир Бражко прокоментував нічию (0:0) у виїзній зустрічі з Барселоною в Юнацькій лізі УЄФА.

— Матч був дуже складним. Нам важко давався контроль м’яча, із м’ячем більше грав суперник. Ми ж відходили до другої зони та більше перебудовувалися. Мали свої шанси та могли забити два-три м’ячі зі стовідсоткових моментів. Але, думаю, що ця нічия — закономірний результат.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— У попередніх матчах ЮЛЧ Динамо забивало швидкий м’яч, а далі грало на контратаках. Зараз не вийшло, тому довелося значно більше працювати в обороні?

— Думаю, так. Всі старалися та віддали максимум своїх сил. У роздягальні вже навіть не було сил розмовляти. Пишаюся своєю командою, всі молодці. Будемо прагнути тільки вигравати.

— Барселона — найсерйозніший суперник у цьому сезоні?

— Скоріше за все, так. Непросто було з усіма командами, але з ними  — найскладніше. Хоча, думаю, якби ми використали свій момент у першому таймі, коли влучили в штангу, то сценарій повторився б — Барселона побігла б уперед, відкрилася, і ми забили б ще більше. Але, на жаль, відзначитися не вдалося, тому ми терпіли до кінця.

— Стиль гри юнаків Барселони схожий на дорослу команду цього клубу?

— Так, вони дуже схожі. Намагаються розігрувати м’яч, тому проти такої команди важко грати та перебудовуватися.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Через два тижні Динамо прийматиме Барселону в Києві. Домашні стіни допомагають?

— Постараємося зробити все, щоб взяти три очки та вирішити всі питання в групі.

— Для команди ця нічия при хорошій грі — реабілітація за останню невдачу в чемпіонаті?

— Так, вийшла прикра нічия та втрата очок зі Львовом. Тому зараз ми налаштувалися та вийшли битися один за одного. Підказували, підтримували тих, хто помилявся, і були єдиною командою на полі.

— Яка специфіка гри була у тебе особисто?

— Я більше руйнував, мені необхідно було не дозволити суперникам наблизитися до наших воріт і пробити з середньої дистанції. Думаю, ми впоралися із завданням, але, повторюся, що не реалізували свої моменти. Тому можна сказати, що взяли важке очко.

— Не зовсім вдалі матчі в чемпіонаті у Динамо чергуються з успішними в Юнацькій лізі УЄФА. Це пов’язано з особливим настроєм на такі поєдинки?

— Думаю, так. У Львові ми недостатньо налаштувалися, а перед Шахтарем повністю віддали себе емоційно та фізично в матчі з Баварією. Потрібно правильно переключатися з ЮЛЧ на чемпіонат України та виходити на кожну гру.

— Була установка нав’язати свою гру суперникові чи зіграти на його слабких сторонах?

— Ми розбирали Барселону та її слабкі сторони, якими могли кілька разів скористатися, вибігаючи в атаки. Намагалася не давати іспанцям грати в свою гру. Не завжди це виходило, але в цілому впоралися з завданням. Награвали передачі за спину крайнім захисникам, після чого вони втрачають свої зони. У результаті таких моментів на ворота вибігали Волошин і Діалло.

Атакує Самба Діалло. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Був період, коли Барселона притиснула Динамо. Команда підсіла чи суперники заграли інакше?

— Хвилини до 60-ї ми трохи підсіли, але далі перетерпіли хвилин 5-10, після чого відкрилося друге дихання. Усі дотерпіли до фінального свистка, почали атакувати та майже не сідали в свою штрафну. Могли і забити…

— Які відмінні якості є у команди Барселона?

— Вони дуже швидко приймають рішення на полі. Ти не встигаєш висунутися на гравця, як тебе вже відрізають. Футболісти Барселони дуже швидко працюють із м’ячем і мають гарне мислення — це і відрізняє топ-команди від чемпіонату України.

Враження Костюк: Барселона створила нам чимало проблем (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.