Хавбек Динамо U-19 Бражко: матчі після повернення зі збірних завжди складні

19-річний півзахисник Динамо U-19 Володимир Бражко поділився враженнями від нічиєї проти Львова (3:3). Нагадаємо, що хавбек у тому матчі відзначився дублем

Півзахисник Динамо U-19 Володимир Бражко прокоментував підсумки виїзної зустрічі зі Львовом в 11-му турі юнацької першості (3:3).

— Динамо вперше в сезоні пропустило три м’ячі. Чи відповідає результат змісту гри?

— Думаю, що так, адже ми пропустили всі м’ячі внаслідок власних помилок в обороні. Були готові до того, що суперник гратиме від захисту, вибігаючи в контратаки, але дозволили використати всі моменти, які Львів створив біля наших воріт. При першому пропущеному м’ячі не втримали гравця суперників на кутовому, у моменті з другим голом проти нас зіграв рикошет, а відігравшись до рахунку 2:2, відразу ж пропустили вихід один на один в атаці у відповідь. Ми ж володіли перевагою та створили безліч моментів із гри, але не реалізували їх.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Складається враження, що команді легше даються ігри Юнацької ліги УЄФА, аніж у чемпіонаті. Чи пов’язано це з психологічним недонастроєм?

— Можна сказати і так. Матчі після повернення зі збірних завжди складні в психологічному та емоційному плані, непросто за короткий термін відразу переключитися на клубні справи. Ігор Костюк сказав, що якщо ми будемо виходити на поле з таким ставленням, то нам нічого робити в Лізі чемпіонів. Необхідно однаково налаштовуватися на кожен матч — і на поєдинки ЮЛЧ, і на ігри чемпіонату.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Бенедюку вдалося забити курйозний гол, закинувши м’яча за комірець воротарю. Артем робив подачу в тому епізоді чи все ж пробивав по воротах?

— У тому моменті була подача до штрафного. Боль перевів м’яча на фланг на Бенедюка, якому, на щастя, вдалося влучити в ворота та зрівняти рахунок до перерви. Як сказав сам Артем, добре, що подача вийшла поганою (посміхається).

— Ти забив два м’ячі з пенальті, від другого з яких залежав загальний результат гри. Як вдалося холоднокровно налаштуватися на виконання 11-метрових?

— Ми тричі відігравалися по ходу гри, тому, отримавши право на виконання пенальті на останній хвилині основного часу, не було права на помилку. Радий, що вдалося переграти воротаря при обох 11-метрових, але потрібно використовувати й інші створені нами гольові шанси.

Бражко пробиває з точки. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Незапланована втрата очок у чемпіонаті — це холодний душ перед виїздом до Барселони чи навпаки мобілізує команду?

— Думаю, ми розберемо наші помилки та підійдемо до найближчих матчів із Барселоною в повній бойовій готовності. Зараз ми знаходимося на першому місці в турнірній таблиці ЮЛЧ і зробимо все для того, щоб утримати цю перевагу.

Не врималися Шахтар U-19 лиш кілька годин очолював групу ЮЛЧ: його посунув Інтер

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців вересня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (25%, 56 голосов)
  • Владислав Ванат (Чорноморець) (16%, 35 голосов)
  • Ельдар Кулієв (Минай) (11%, 25 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (9%, 21 голосов)
  • Максим Брагару (Чорноморець) (9%, 20 голосов)
  • Едвард Кобак (Минай) (7%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (4%, 10 голосов)
  • Андрій Фірман (Ювентус U17, Італія) (4%, 10 голосов)
  • Кіріл Фесюн (Колос) (4%, 10 голосов)
  • Богдан Шубін (Шальке U19, Німеччина) (4%, 8 голосов)
  • Ярослав Проценко (Лівий берег, D3) (3%, 6 голосов)
  • Богдан Кобзар (Волинь, D2) (1%, 3 голосов)
  • Тарас Галас (Мункач, D3) (1%, 2 голосов)
  • Олег Лень (Прикарпаття, D2) (1%, 2 голосов)
  • Данило Удод (Маріуполь) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 116

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.