Захисник Кононов влучив у дев’ятку й приніс юніорам Дніпра-1 вольову перемогу (відео)

У другому на сьогодні матчі 11 туру чемпіонату U-19 дніпрянам довелося дуже постаратися, аби взяти всі три очка у домашній зустрічі. Вони першими пропустили, програли тайм, але все ж таки здолали Колос

На матч проти сусідів у турнірній таблиці тренерський штаб дніпрян вдався до певних змін у стартовому складі, в порівнянні з переможною грою у Львові.  Після дискваліфікації повернувся у ворота Кінарейкін, а у центрі захисту дебютував Березанський. Натомість не було на полі з перших хвилин кращого снайпера команди Ківінди (він залишився в запасі), місце якого на вістрі атаки посів Демиденко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Гру активніше розпочали гості, які провели кілька досить гострих атак і третя з них завершилася результативно: спочатку був трохи неточний удар у дальній кут, потім небезпечний простріл, який ніхто не замкнув, ну а на 10-й хвилині Сеньку вдався дуже красивий удар у дев’ятку з лінії карного  майданчика.

Ближче до середини першого тайму дніпряни стали більше тримати м’яч, і до штрафного майданчика суперника їм вдавалися непогані комбінації, відзначає офсайт Дніпра-1. Але за всі стартові 45 хвилин гри можна згадати тільки один небезпечний момент біля воріт ковалівців, коли захисники Колоса спочатку двічі блокували удари Кравченка, а потім Друі в красивому стрибку в ближньому куті відбив удар Свистуна.

Гості ж до перерви мали ще два перспективних моменти на 36-й хвилині Іродовський пробив у стінку дуже небезпечний штрафний, а буквально перед відпочинком Сенько з близької відстані не влучив у ворота.

А от початок другого тайму вже був за дніпрянами і цілком закономірно господарі відновили рівновагу: Лебедєв відмінним ударом у нижній кут змусив капітулювати Друі. Далі пішла обопільно гостра гра. Спортклубівці більше атакували флангами із подальшими небезпечними прострілами. Гості ж частіше виконували кутові і били по воротах, але Кінарейкін впевнено грав на лінії.

В заключні 15 хвилин зустрічі дніпряни збільшили тиск, і дебютант команд Березанський цілком міг забивати, але після його удару головою з близької відстані відмінно зіграв Друі. А приніс перемогу дніпрянам Кононов, який просто таки блискучим ударом поцілив у дальню дев’ятку на 89-й хвилині зустрічі…

Дніпро-1 U-19 — Колос U-19 — 2:1

Голи: Сергій Лебедєв (55), Микита Кононов (89) — Кирило Сенько (10).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Кононов, Попов, Березанський, Чалий (Ніколишин, 68), Лебедєв, Матюшенко, Мельниченко (Бешляга, 75), Демиденко, Свистун (Ківінда, 46), Кравченко (Колодежний, 85).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Колос U-19: Друі — Літвінов, Канаєв, Гарькавенко, Биков, Криворучко, Обушний (Мамедов, 64), Сенько, Іродовський (Циганков, 85), Данилюк, Осадець.

Тренер: Олександр Поздєєв.

Чемпіонат U-19: Динамо треба брати очки у Львові, аби не наздогнала Ворскла

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців вересня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (25%, 56 голосов)
  • Владислав Ванат (Чорноморець) (16%, 35 голосов)
  • Ельдар Кулієв (Минай) (11%, 25 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (9%, 21 голосов)
  • Максим Брагару (Чорноморець) (9%, 20 голосов)
  • Едвард Кобак (Минай) (7%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (4%, 10 голосов)
  • Андрій Фірман (Ювентус U17, Італія) (4%, 10 голосов)
  • Кіріл Фесюн (Колос) (4%, 10 голосов)
  • Богдан Шубін (Шальке U19, Німеччина) (4%, 8 голосов)
  • Ярослав Проценко (Лівий берег, D3) (3%, 6 голосов)
  • Богдан Кобзар (Волинь, D2) (1%, 3 голосов)
  • Тарас Галас (Мункач, D3) (1%, 2 голосов)
  • Олег Лень (Прикарпаття, D2) (1%, 2 голосов)
  • Данило Удод (Маріуполь) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 116

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.