Збірна України: переліт до Львова і двосторонка на Скіфі (відео)

Національна збірна України розпочала підготовку до матчу відбору на ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини. Гра відбудеться завтра, 12 жовтня, на Арені Львів

Прилетівши після гри з Гельсінкі до Львова близько другої ночі, синьо-жовті швидко пройшли паспортний контроль і вже на виході з терміналу почули на свою адресу овації та гучне скандування «Україна! Україна!» від уболівальників, які спеціально приїхали привітати своїх улюбленців із першою звитягою у відбірному циклі.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Ось так зустрів збірну Львів — місто, в якому національна команда досі завжди здобувала перемоги в матчах, що мали турнірне значення. Після приїзду до готелю збірники пішли відпочивати.

Зважаючи на пізнє прибуття, гравці мали сніданок за бажанням, а гуртом зійшлися вже на теоретичне заняття, що передувало обіду. Після прийому їжї у хлопців був ще час продовжити відпочинок та підготовку до тренування, яке відбулося на полі комплексно-спортивної бази Скіф.

Фото Павла Кубанова.

Гравці, які вийшли зі стартових хвилин у матчі з Фінляндією, виконали відновлювальні вправи та здійснили пробіжку навколо поля. Після цього стартова одинадцятка вирушила на відновлювальні процедури. Тим часом решта колективу провела інтенсивне тренування у форматі двосторонньої гри. Після вечірнього заняття збірна України повернулася до готелю Nobilis, який став третьою резиденцію синьо-жовтих під час жовтневого збору.

Враження Петраков про матч з Фінляндією: не міг дочекатися фінального свистка



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.