Кращий снайпер виручив: Олександрія U-19 бере три очка у Вереса (відео)

Аби не дуже відставати від п’ятірки лідерів, юніорам Олександрії конче потрібно було вигравати матч 10-го туру: на виїзді, у колючого Вереса. Не без проблем, але перемогу було здобуто

Усі три голи у цьому матчі стали результатом вдалого виконання командами стандартних положень. До перерви гольовими стали два штрафних удари.

Першими відзначилися гості. Еміль Мустафаєв (на фото №20), виконуючи штрафний удар, наважився на удар метрів із двадцяти. Пробив сильно і точно. Назар Мигаль відбив м’яча перед собою, а Павло Західний був першим на добиванні.

Верес відповів менш, ніж за десять хвилин. Господарі отримали право на штрафний удар із шістнадцятиметрової лінії. Олександр Савчук відкинув м’яча під удар Ігорю Гуку і той гарматним пострілом не залишив шансів воротарю — 1:1.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

А вирішальним у грі став пенальті. Після виконання удару від воріт голкіпером Олександрії оборонці господарів не встежили за Ярославом Базаєвим. А Назар Мигаль зупинив гравця Олександрії з фолом. Пенальті й вилучення. Рівняни на той момент вже зробили три заміни, тож у ворота став Олександр Олексієвець, повідомляє офсайт Вереса. Парирувати удар Еміля Мустафаєва з точки він не зумів.

Додамо, що відтепер у кращого снайпера Олександрії U-19 вісім голів у 10 матчах, при цьому він забиває у п’яти останніх поєдинках поспіль. Мустафаєв вийшов на друге місце у гонці бомбардирів і разом із Ківіндою та Гільєрме лише одним голом поступається лідеру — Данилі Гончаруку з Шахтаря.

Верес U-19 — Олександрія U-19 — 1:2

Голи: Ігор Гук (32) — Павло Західний (24), Еміль Мустафаєв (87, пенальті).

Вилучення: Максим Овсійчук (77), Назар Мигаль (86).

Верес U-19: Мигаль — Олексієвець, Гук, Савчук, Овсійчук, Переходько, Дячук (Білоусов, 69), Шух, Вадовський, Зайко (Лисюк, 69), Смітюх (Ібрагімов, 69).

Тренер: Богдан Самардак.

Олександрія U-19: Мінчев — Сацевич, Західний, Самар, Чубатий, Панченко (Скибінський, 90), Олійник (Андрейчук, 46), Мустафаєв, Базаєв, Вівдич, Новіков (Кавєрін, 62).

Тренер: Олександр Карпов.

Чемпіонат U-19: зупинивши Рух, динамівці спробують наздогнати Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.