Забарний і компанія не впоралися: Баварія декласує Динамо на Арені Мюнхен

У матчі другого туру групи Е Ліги чемпіонів зустрічалися Баварія та Динамо. Гра проходила на Арені Мюнхен. Відзначаємо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився розгромною перемогою Баварії — 5:0

Тренерський штаб Баварії з перших хвилин випустив 20-річного захисника Альфонсо Девіса. У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Крістіан Фрюхтль, 19-річний хавбек Тангі Куассі, 21-річний захисник Йосіп Станішіч та 18-річний хавбек Джамал Мусіала.

Мірча Луческу довірив місце у стартовому складі 19-річному захиснику Іллі Забарному. У запасі залишилися: 19-річний воротар Руслан Нещерет, 21-річний захисник Олександр Сирота, 21-річний нападник Владислав Супряга.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов за тотальної переваги господарів. На 11-й хвилині м’яч влучив у руку Сидорчуку і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Левандовскі — 1:0. На 27-й хвилині Мюллер асистував поляку, який спокійно переграв Бущана — 2:0. Щодо Динамо, то наприкінці першого тайм мав забивати Де Пена, але удар уругвайця парирував Нойєр. Команди пішли на перерву за переваги Баварії.

Кияни другу половину зустрічі почали активно та агресивно. Проте, така гра тривала протягом декількох хвилин. Далі господарі знову взяли м’яча під власний контроль і продовжували створювати моменти. На 68-й хвилині рахунок став розгромний. Гнабрі на швидкості увірвався до штрафної і потужно пробив у верхній кут — 3:0.

На 69-й хвилині у гру увійшов Мусіала, а на 70-й — Супряга. На 74-й хвилині Сане за неймовірною траєкторією відправив м’яча у сітку. Окраса не лише матчу, в й туру в цілому — 4:0. На 87-й хвилині рахунок став непристойний. Забив Чупо-Мотінг.

У підсумку, матч завершився розгромною перемогою Баварії.

Баварія — Динамо — 5:0

Голи: Левандовскі (12, пенальті, 27), Гнабрі (68), Сане (74), Чупо-Мотінг (87).

Баварія: Нойєр — Упамекано, Ернандес, Зюле, Девіс (Павар, 69) — Кімміх, Горецка (Забітцер, 80), Гнабрі (Мусіала, 69), Мюллер, Сане (Сарр, 80) — Левандовскі (Чупо-Мотінг, 80).

Динамо: Бущан — Миколенко, Забарний, Шабанов, Тимчик (Кендзьора, 46) — Сидорчук, Андрієвський, Шапаренко (Шепелєв, 46), Де Пена, Циганков (Караваєв, 69) — Гармаш (Супряга, 70).

Юнацька ліга УЄФА: фантастичний старт і лідерство команди Костюка

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.