Ванат асистував, Брагару привіз пенальті: Чорноморець грає внічию з Інгульцем

У заключному матчі дев’ятого туру УПЛ зустрічалися Чорноморець та Інгулець. Гра проходила на стадіоні Чорноморець в Одесі. Відзначаємо появу у стартовому складі одеситів чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Юрій Мороз з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Валерія Дубка, 20-річного хавбека Миколу Михайленка, 20-річного хавбека Георгія Цітаішвілі та 19-річного нападника Владислава Ваната. У запасі залишилися: 19-річний воротар Данило Варакута, 20-річний захисник Крістіан Біловар, 19-річний захисник Даніл Скорко, 19-річний Юрій Тлумак, 21-річний хавбек Петро Долгов, 19-річний хавбек Брагару Максим та 21-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

У стартовому складі Інгульця не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 21-річний хавбек Іван Головкін та 21-річний нападник Майкл Гопей.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Долю першого тайму вирішив епізод, який стався на 39-й хвилині, коли після асисту Ваната відзначився Смирний — 1:0. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги господарів.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Моментів було обмаль, особливо у гостей. На 60-й хвилин у гру увійшов Тлумак. Перший небезпечний момент у Інгульця стався на 62-й хвилині, коли Сітало з близької відстані не влучив у ворота. На 66-й хвилині удар Ваната парирував Гальчук. На 77-й хвилині у гру увійшли Ісаєнко та Брагару, а на 81-й — Гопей.

Ванат і Смирний забили Інгульцю. Фото УПЛ.

На 86-й хвилині Інгулець зрівняє рахунок. Брагару збив гравця Інгульця і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Бартуловіч — 1:1. Гра завершилася внічию.

Чорноморець — Інгулець — 1:1

Голи: Смирний (39) — Бартуловіч (87, пенальті).

Чорноморець: Кучерук — Дубко, Кадірі (Вачіберадзе, 71), Вантух, Путря, Михайленко, Кравченко (Брагару, 77), Смирний (Тлумак, 60), Авагімян (Ісаєнко, 77), Цітаішвілі, Ванат (Бугай, 71).

Інгулець: Гальчук — Запорожець, Шарай, Полегенько (Плохотнюк, 59), Козак (Гопей, 81), Коваленко, Асмелаш, Сітало (Бартуловіч, 81), Опанасенко (Мельничук, 15), Ковальов, Поспєлов.

Чемпіонат U-19 Юніори Чорноморця із дублем 17-річного захисника обіграли Інгулець і трошки піднялися у таблиці (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.