Олександрія U-19 із голом кращого снайпера розбила Маріуполь, але залишилася шостою (відео)

В домашньому матчі 9-го туру юнацького чемпіонату країни підопічні Олександра Карпова реабілітувалися в очах своїх вболівальників за поразку від київського Динамо у попередньому турі, не залишивши жодного шансу футболістам з Маріуполя

Вже на 15-й хвилині Ярослав Базаєв завершив свій рейд лівим флангом хорошим ударом в нижній кут — 1:0.

На 36-й хвилині відзначився й Еміль Мустафаєв, який цього дня святкував свій день народження: обігравши захисника у штрафному майданчику, він пробив і м’яч, не без допомоги стійки, опинився у воротах. 20-річний хавбек забив свій сьомий гол у поточному чемпіонаті й посідає тепер четверте місце у гонці бомбардирів.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

На 45-й хвилині «м’яч у роздягальню» забив Андрій Андрійчук, зовсім засмутивши суперника.

У другому таймі маріупольці додали в атакувальних діях, намагаючись скоротити рахунок, але, навіть, вилучення Івана Давиденка суттєво нічого не змінило. Навпаки, господарі забили ще. На 90-й хвилині Микита Кавєрін збільшив рахунок, зробивши його розгромним. Цим голом юні олександрійці привітали з днем народження тренера Андрія Гаврюшова, відзначає офсайт Олександрії.

Олександрія U-19 — Маріуполь U-19 — 4:0

Голи: Ярослав Базаєв (15), Еміль Мустафаєв (36), Андрій Андрейчук (45), Микита Кавєрін (90).

Вилучення: Іван Давиденко (88).

Олександрія U-19: Мінчев — Сацевич, Західний, Самар, Чубатий, Панченко (Ситников, 76), Скибінський (Радченко, 61), Мустафаєв (Трофимчук, 76), Вівдич, Базаєв (Каверін, 61), Андрейчук (Давиденко 84).

Тренер: Олександр Карпов.

Маріуполь U-19: Жук — Дудолад (Жидков, 72), Недес, Хімічев, Царюк (Поталов, 54), Кошкош, Плакса (Філонов, 72), Козішкурт, Козицький, Махиня, Балакай (Савін, 46).

Тренер: Сергій Грибанов.

Після цієї перемоги Олександрія U-19 набрала 17 очок, але залишилася на шостій позиції. Маріуполь U-19 — восьмий, у нього 12 балів.

Чемпіонат U-19: Рух збирається взяти медалі, та спочатку треба брати очки у Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.