Невдалий дебют Мацапури та Снурніцина: Буде-Глімт переграє Зорю в стартовому матчі Ліги конференцій

У матчі першого туру групи С Ліги конференцій зустрічалися Буде-Глімт та Зоря. Гра проходила у Буді, на стадіоні Аспмюра. Відзначаємо появу у стартових складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Буде-Глімта — 3:1

Тренер штаб норвезької команди з перших хвилин випустив 21-річного нападника Еріка Ботхейма. У запасі залишилися: 21-річний захисник Хуго Ветлесен, 21-річний захисник Еліас Хаген, 19-річний захисник Лассе Нордос, 21-річний захисник Сігурд Квіле, 18-річний хавбек Джоел Мугіша.

Віктор Скрипник довірив місце у складі: 21-річному голкіперу Дмитру Мацапурі, 21-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 20-річному нападнику Аллахяру Сайядманешу. Для Дмитра це дебют у груповому турніру єврокубків, а для Ігоря це взагалі перший матч на євроарені. У запасі залишилися: 18-річний захисник Антон Жилкін, 17-річний воротар Александр Сапутін, 19-річний нападник Овусу Фрімпонг та 21-річний нападник Даниїл Алефіренко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

На початку зустрічі господарі більше володіли м’ячем, проте до гольових нагод справа не доходила. Норвежці запам’яталися хіба що ударами з-за меж штрафної, а у Зорі взагалі мало що виходило в атаці. Після середини тайму українці додали в активності, але без акцентованих ударів. Перший тайм завершився закономірною нульовою нічиєю.

На 48-й хвилині після подачі з кутового відзначився Сальтнес. Молодий голкіпер Зорі помилився на виході — 1:0. Буквально у наступній атаці Сольбаккен ударом з близької відстані розстріляв Мацапуру — 2:0. Жахливий старт тайму  для українців. На 59-й хвилині за зрив атаки попередження отримав Снурніцин. На 60-й хвилині удар Кочергіна з декількох метрів заблокували захисники. Вже у наступній атаці рахунок став розгромним. Цвек помилився, а Пеллегріно перекинув Мацапуру — 3:0. На 67-й хвилині у гру увійшов Ветлесен. Взагалі нічого не виходить у Зорі, команда в психологічній ямі. На 88-й хвилині у гру увійшов Мугіша. На 90+1 хвилині Громов реалізував вихід один на один — 3:1. У компенсований час у гру увійшли Фрімпонг та Алефіренко, для яких це дебют в єврокубках.

У підсумку, гра завершилася перемогою Буде-Глімта.

Буде-Глімт — Зоря — 3:1

Голи: Сальтнес (48), Сольбаккен (49), Пеллегріно (60) — Громов (90+1).

Буде-Глімт (4-3-3): Хайкін — Сампстед, Мое, Лоде (Хобрайтен, 89), Бьоркан (Конрадсен, 79) — Брустад-Фет (Ветлесен, 67), Берг, Сальтнес — Сольбаккен (Мугіша, 88), Ботхейм, Пеллегріно (Кумсон, 78).

Зоря (4-3-3): Мацапура — Снурніцин, Цвек (Імереков, 90+1), Вернидуб, Хомченовський (Алефіренко, 90+1) — Кочергін, Булеца (Луньов, 70), Назарина — Кабаєв (Фрімпонг, 90+1), Громов, Аллахяр (Крістіан, 70).

Фіаско 21-річний бразильський хавбек Шахтаря провалив матч із Шерифом

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців серпня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Михайло Мудрик (Шахтар) (21%, 29 голосов)
  • Анатолій Трубін (Шахтар) (19%, 26 голосов)
  • Олександр Сирота (Динамо) (18%, 25 голосов)
  • Олександр Назаренко (Дніпро-1) (13%, 18 голосов)
  • Дмитро Криськів (Металіст 1925) (10%, 14 голосов)
  • Микола Михайленко (Чорноморець) (7%, 10 голосов)
  • Микола Кухаревич (Труа, Франція) (4%, 5 голосов)
  • Андрій Різник (Нива Т) (2%, 3 голосов)
  • Володимир Рудюк (Прикарпаття) (1%, 2 голосов)
  • Денис Галата (Кремінь) (1%, 2 голосов)
  • Артур Рябов (Волинь) (1%, 1 голосов)
  • Олег Горін (Минай) (1%, 1 голосов)
  • Олексій Сидоров (Металург) (0%, 0 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (0%, 0 голосов)
  • Владислав Рибак (Олімпік) (0%, 0 голосов)

Всего проголосовало: 70

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.