16-річний син володаря Золотої бутси розпочав виступи за команду Другої ліги

16-річний Роман Саленко дебютував на професіональному рівні: він відіграв кілька хвилин у Другій лізі. Відзначимо, що Роман є сином відомого нападника Олега Саленка

14 серпня Діназ зіграв матч четвертого туру Другої ліги проти ЛНЗ. Поєдинок завершився поразкою Діназа з рахунком 0:2. Проте, цей матч запам’ятався дебютом сина володаря Золотої бутси: у складі вишгородців дебютував 16-річний Роман Саленко, син відомого екс-гравця Динамо Олега Саленко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Наступними вихідними Роман вийшов на останній хвилині матчу з Карпатами (1:0), а у шостому турі не полі не з’являвся. Таким чином, юний хавбек на даний момент зіграв чотири хвилини на професіональному рівні.

Роман Саленко.

Нагадаємо, що Олег Саленко захищав кольори київської команди з 1989 року по 1992 рік. За цей час він провів за Динамо 16 матчів і забив сім м’ячів. Також він захищав кольори Зеніта, Логроньєса, Валенсії, Рейнджерс, Істанбулспора, Кордови і Погоні. Проте, його найбільше досягнення припало на чемпіонат світу 1994 року, коли Саленко забив п’ять м’ячів у ворота збірної Камеруну. За цей матч він отримав Золоту бутсу і поки що досягнення Саленка ніхто побити не зміг.

Саленко-старший і камерунці.

Чемпіонат УПЛ. 6 тур: дебютний м’яч Ваната та врожайний тур для легіонерів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.