22.08.2016. Ворскла U-19 — Волинь U-19 — 4:0

Певна річ, їхали лучани до Полтави не за таким результатом. Однак вже на 1-й хвилині примудрилися пропустити, на 32-й заробити вилучення. Ворскляни, щоправда, тягли з подвоєнням рахунку аж цілу годину, та потім надолужили й здобули свою першу перемогу в новому чемпіонаті.

Ворскла U-19 — Волинь U-19 — 4:0

Голи: Іван Тищенко (1), Назарій Дядик (60), Максим Яременко (76), Вадим Таранушич (90+3).

Ворскла (4-4-1-1): Шевчук (Різник, 82) — Герасимчук, Жила, Алантьєв, Дмитрієв — Іваночко (Черткоєв, 77), Тищенко, Косовський, Муха (Таранушич, 65) — Даниленко (Яременко, 65) — Антонюк (Дядик, 53).

Середній вік — 18 років.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

Волинь (4-1-3-2): Франчук — Баб’як (Зюльков, 83), Марушка, Ільницький, Шандрук — М. Деда (Сеник, 65) — Біліч (Зінкевич, 35), Ляшенко, Трікош (Гладун, 54) — Я. Деда (Мосіюк, 65), Дмитренко.

Середній вік — 17,6 роки.

Тренер: Володимир Гапон.

Вилучення: Роман Ільницький (32).

Полтавці активно розпочали поєдинок, що проходив на стадіоні Лтава, і вже на старті матчу святкували перший забитий гол. Подача кутового, скидка головою на Тищенка, і той доправляє м’яч у ворота. Швидкий успіх надихнув господарів, невдовзі вони ледь не зміцнили перевагу: Назарій Муха вийшов на ударну позицію, голкіпер гостей зіграв невпевнено на виході і ледь не привіз другий гол у власні ворота. Однак м’яч відлетів так, що зіграти на добиванні було складно.

Відповідь від волинян не забарилася: атака лівим флангом, простріл на інший фланг на Ляшенка, той відпасував під удар у центр штрафного майданчика, де гравець Волині не встиг завдати удару, а от Шевчук прибрати шкіряного до своїх рук встиг. Мали гольову нагоду Муха та Косовський, проте їхні спроби забити не увінчалися успіхом.

А от далі сталося те, чого не очікував ніхто: гравець Волині Ільницький зіграв руками на боковій лінії. Арбітр був категоричний – другий гірчичник і вилучення з поля. Та навіть у меншості гості мали змогу зрівняти рахунок, але удар Дмитренка захисники Ворскли перевели на кутовий.

Другий тайм проходив під диктовку футболістів Ворскли. На 59-ій хвилині Дядик прорвався до штрафного майданчика, завдав удар, але м’яч пішов трохи лівіше від воріт, а на дальній стійці ніхто не встиг підкоригувати удар. Та вже за кілька миттєвостей футболіст реабілітувався і не залишив шансів Франчуку – 2:0. Перевага до кінця зустрічі лише продовжувала зростати, і лучани пропустили ще два м’ячі.

Богдан Проскуров



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.