Здолали Вленсію: юнацька команда Руху стартувала на міжнародному турнірі з перемоги

Рух U-19 розпочав виступи у Валенсії, де команда бере участь у міжнародному турнірі серед юнацьких команд. Відзначимо, що підопічні Пономарьова вже встигли зіграти свій перший матч

Учора делегація юніорів жовто-чорних у кількості 27 осіб прилетіла до Валенсії. Рухівці із аеропорту імені Данила Галицького спершу взяли курс на Стамбул, а вже в турецькому місті здійснили пересадку на інший літак та близько 11:00 прилетіли у Валенсію. Опісля жовто-чорні поселилися в готель, а вже о 18:00 за українським часом провели передматчеве тренування.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вчора юніори Руха зіграли і свій перший матч у рамках міжнародного турніру COTIF проти господарів змагань Валенсії U-19. Підопічні Віталія Пономарьова перемогли, гол забив Марко Сапуга.

24 серпня, на День незалежності України, юніорська команда Руху стартувала на міжнародному турнірі в Іспанії матчем проти однолітків з Валенсії. Жовто-чорні переважали суперника за моментами у першому таймі, що у підсумку втілилось у забитий м’яч. На 39-ій хвилині Марко Сапуга чудовим ударом метрів з 30 вивів рухівців вперед.

Атакує Марко Сапуга (ліворуч). Фото fcrukh.com.

У другому таймі моменти були як в однієї, так і в іншої команди. В одному з епізодів Олег Федор вивів Непейпієва віч-на-віч з голкіпером суперників, але останній не реалізував момент. У підсумку — мінімальна перемога Руху.

Цей результат став доволі несподіваним для іспанської команди. Валенсія U-19 — постійний учасник юнацької Ліги чемпіонів, один з лідерів чемпіонату Іспанії у своєму віці та один з фаворитів турніру COTIF, а ось Рух — дебютант змагань. Однак, перемога львівської команди була закономірною та заслуженою.

Фото fcrukh.com.

Наступний свій матч на турнірі підопічні Віталія Пономарьова проведуть вже завтра, 26 серпня. Початок поєдинку проти однолітків з Ельче — о 21:00.

РОЗКЛАД МАТЧІВ ФК РУХ U-19 НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ COTIF

ДАТА ПОЧАТОК ГРИ МАТЧ
24.08.2021 19:00 РУХ U-19 — ВАЛЕНСІЯ U-19
26.08.2021 19:00 РУХ U-19 — ЕЛЬЧЕ U-19
28.08.2021 19:00 КАСТЕЛЬОН U-19 — РУХ U-19
* години початку ігор вказані за українським часом.

Нагадаємо, що COTIF — це елітний міжнародний турнір серед футболістів молодших 20 років. Цьогоріч у змаганнях візьмуть участь 8 юнацьких команд: Кастельон, Валенсія, Ельче, Вільярреал, Леванте, збірна Уругваю, Альсіра та львівський Рух. Учасники змагань розділені на 2 групи. Жовто-чорні зіграють у квартеті з Валенсією, Ельче та Кастельоном. У півфінал проб’ються по два найкращі колективи з кожної групи. Свого часу на турнірі COTIF феєрили Ікарді, Іско, Кака, Рауль та інші зірки.

Снайпер 16-річний Ківінда про чотири голи Десні: це емоції, які не можна передати словами

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.