Захисник Металіста 1925 U-19 Гуренко: ми не грали в жахливий футбол (відео)

Захисник юнацької команди Металіста 1925 Ростислав Гуренко поділився враженнями від матчу з Ворсклою (0:3). За словами Ярослава, якщо працювати, то все буде добре

Після матчу проти Ворскли U-19 у 4-му турі чемпіонату юнацьких команд враженнями від поєдинку поділився захисник Металіста 1925 Ростислав Гуренко.

— Мабуть, вийшла найгірша гра Металіста 1925 у чемпіонаті юнацьких команд?

— Насправді, я б не сказав, що це була найгірша гра. Ми не показали жахливий футбол. У першому таймі, мабуть, в стартові хвилин 15-20, ми лідирували на футбольному полі. Командно ми були кращими, грали першим номером, контролювали м’яч, намагалися робити атаки. Якщо ви слідкуєте за нами, то знаєте: в нас є така проблеми, що ми, буває, «випадаємо з гри» на 5—7 хвилин. Це і сталося сьогодні. Щось відбувається, можливо, трохи втомлюємося морально чи фізично і за ці 5—7 хвилин можемо не добігти і через це нам забивають голи.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Так, були невеликі помилки, а оскільки це найвищий рівень для нашої вікової категорії, тут хороші суперники і вони ці наші помилки використовують. Проте я хочу сказати, що ми грали непогано, віддавалися на полі, намагалися грати у свою гру, молодці.

— Ви сказали, що команда «випала» на 5—7 хвилин. Чому не вдалося повернутися у гру, як це було, наприклад, у першому турі проти Руху?

— Ми ще молоді футболісти, ще не до кінця сформовані. І через це, коли програємо 0:2, воно навпаки мотивує. Проте грати ще складніше, бо суперники сідають нижче у захист і дуже важко пройти цей блок. Також тисне те, що ми не реалізували пенальті. Це, в тому числі, вплинуло на нашу мораль. Моменти у нас виникають, але, буває, що реалізація підводить команду. Коли намагаємося, контролюємо м’яч, будуємо атаки, пробуємо забити і не вдається — це важко і фізично, і морально. Можливо, через це інколи не витримуємо. Нічого, я вважаю, що головне працювати і тоді все буде добре.

— У Ворскли U-19 ведуть гру легіонери. Важко було їм протидіяти?

— Хороші хлопці, вони фізично розвинені, швидкісні. Проте технічно, тактично вони не кращі, ніж ми, ми не поступалися їм у боротьбі. Дали їм бій. Вважаю, що всі, хто грали на позиціях, де потрібно було протидіяти полтавським легіонерам виступили добре, молодці.

Голеадор 16-річний Ківінда про чотири голи Десні: це емоції, які не можна передати словами

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.