18-річний Судаков посприяв перемозі Шахтаря над Чорноморцем, проте не дограв через травму

У матчі п’ятого туру чемпіонату України зустрічалися Чорноморець та Шахтар. Гра проходила в Одесі, на стадіоні Чорноморець. Відзначаємо появу у стартових складах команд вісьмох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Шахтаря —3:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 18-річного хавбека Георгія Судакова

Юрій Мороз з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Валерія Дубка, 18-річного захисника Дениса Кузика, 20-річного хавбека Миколу Михайленка, 19-річного Максима Брагару, 21-річного хавбека Богдана Білошевського. У запасі залишилися: 19-річний воротар Данило Варакута, 19-річний захисник Юрій Тлумак, 19-річний Даніл Скорко, 19-річний нападник Владислав Ванат, 20-річний хавбек Вадим Мащенко, 21-річний нападник Ісаєнко Євгеній, 21-річний нападник Даниїл Сухоручко.

Роберто Де Дзербі довірив місце у складі: 20-річному хавбеку Михайлу Мудрику, 18-річному хавбеку Георгію Судакову, 20-річному нападнику Данилу Сікану. У запасі залишилися: 21-річний захисник Вітао, 21-річні хавбеки Тете та Маркос Антоніо та 20-річний нападник Лассіна Траоре.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 12-й хвилині господарі залишилися у меншості. За грубу гру арбітр вилучив Богдана Білошевського. Для молодого хавбека це друге вилучення у сезоні.

Перший небезпечний момент у матчі створили саме одесити, коли на 31-й хвилині Авагімян влучив у стійку. Гірники своєю нагодою скористалися. Після асисту Мудрика відзначився Судаков — 0:1. Для Георгія це дебютний м’яч у нинішньому сезоні. У компенсований час Путря зрівняв рахунок, але гол скасували через офсайд. У наступній атаці Алан Патрік збільшив перевагу Шахтаря —  0:2. Команди пішли на перерву за комфортної переваги гостей.

У другому таймі характер гри не змінився. Гірники продовжували атакувати. Проте, одесити при першій нагоді намагалися вибігати в контратаку. Шахтар з кожною хвилиною додавав. На 62-й хвилині у гру увійшли Вітао та Маркос Антоніо. На 69-й хвилині у гру увійшли Ванат та Ісаєнко. На 78-й хвилині на полі з’явився Юрій Тлумак. Темп гри після 65-ї хвилини суттєво знизився. Підопічні Де Дзербі відверто дограють матч. На 84-й хвилині у гру увійшов Скорко. На 90+4 хвилині крапку у матчі поставив Соломон — 0:3.

У підсумку, матч завершився перемогою Шахтаря.

Чорноморець — Шахтар — 0:3

Голи: Судаков (34), Алан Патрік (45+5), Соломон (90+4).

Вилучення: Білошевський (12).

Чорноморець: Кучерук — Дубко, Кузик, Кадірі, Путря (Скорко, 84), Михайленко, Білошевський, Вачіберадзе (Кравченко, 78), Брагару (Ісаєнко, 69), Авагімян (Тлумак, 78), Бугай (Ванат, 69).

Шахтар: Пятов — Кривцов, Степаненко, Марлос, Мудрик, Алан Патрік (Маркос Антоніо, 62), Матвієнко (Вітао, 62), Конопля, Судаков (Соломон, 70), Ісмаїлі (Корнієнко, 63), Сікан (Дентіньо, 80).

Чемпіонат U-19 Чорноморець відбив усі атаки Шахтаря, окрім рикошету

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.