Юніори Вереса й Миная не забивали й набрали перші очки у чемпіонаті U-19 (відео)

У заключному на сьогодні матчі 5-го туру чемпіонату U-19 зустрілися аутсайдери: у попередніх чотирьох матчах Минай із Вересом не спромоглися взяти бодай по одному очку, й разом із Десною пленталися у кінці таблиці

В першому таймі, незважаючи на втому з дороги, гості виглядали досить добре: вміло контролювали м’яча, намагалися атакувати позиційно, вигравали підбори. В другій половині першої 45-ти хвилинки минайці були доволі активними в атаці і певними періодами просто таки затиснули господарів на їх половині. Були моменти в Станковича та Голуба, але обом не вистачало останнього точного удару. Верес же відповів двома небезпечними стандартами перед самою перервою, відзначає офсайт Миная.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А після гра не змінилася. Закарпатці час від часу загрожували воротам господарів, хоч ті  і намагалися відсунути гру подалі від своїх воріт.  На 50 хвилині Станкович здорово прорвався флангом та віддав передачу на Голуба, але той не завершив епізод. Далі був класний шанс у Дурдаса, який продерся через декількох захисників, але не завдав останнього точного удару. Ще краще був момент у ще одного гравця, який вийшов на заміну — Максимця. Він вийшов практично сам-на-сам із голкіпером, але той завадив йому переправити м’яча у ворота.

В останні 10 хвилин моменти почастішали. Двічі міг забивати Кашперук, а ще Скиба ударом головою після подачі з кутового. Могли забивати і суперники, але виручив Кемкін, а під самий свисток вони не завершили гостру контратаку.

У підсумку — команди здобули по одному турнірному балу.

Верес U-19 — Минай U-19 — 0:0

Верес U-19: Мигаль — Олексієвець, Гук, Савчук, Барабаш (Гаврук, 90+2), Переходько (Білоусов, 86), Дячук (Біленький, 69), Лисюк, Левчук, Зайко, Вадовський (Овсійчук, 69).

Тренер: Богдан Самардак.

Минай U-19: Кемкін — Махінка (Щербина, 5; Дурдас, 71), Авраменко, Скиба, Свистельник, Диянчук, Голуб (Максимець, 71), Станкович, Бодня, Марків (Чабан, 71), Пастернак (Кашперук, 53).

Тренер: Олексій Полянський.

Чемпіонат U-19: один із лідерів пропускає тур, Динамо й Шахтар можуть втекти

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.