Тренер Динамо U-15 Лозинський: після пропущеного від Варди м’яча взяли гру під власний контроль

Тренер Динамо U-15 Євген Лозинський поділився враженнями від перемоги над ФК Варда (2:1). За словами наставника киян, коли пропускаєш першими, потрібно більше вольових сил

Тренер Динамо U15 Євген Лозинський підбив підсумки заключного, третього, матчу групового етапу турніру Андрія Гаваші, у якому кияни здобули вольову перемогу 2:1 над угорським ФК Варда з Кішварди:

— Як ми і припускали, команда суперника виявилася бойовою і фізично потужною, налаштовували на це хлопців. Було важливо не програти боротьбу, яку вони нам нав’язували. У перші хвилини ми її таки трохи програли, не ввійшли в гру, але потім, після пропущеного м’яча, взяли гру під свій контроль, самі нав’язували боротьбу, вигравали її, створювали моменти, і в цілому, по грі і створеним гольовим ситуаціям перемогли заслужено.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Пропустивши першими, команда проявила характер, щоб відігратися і перемогти?

— Так, і це добре. Коли забиваєш першим — це одна гра, а коли першим пропускаєш, потрібно підключати ще більше вольових сил. Діти починають поспішати, метушитися, приймати неправильні рішення. Тому подвійно приємно, що після пропущеного гола ми забили два м’ячі, хоча могли і більше. У другому таймі у нас було 3-4 моменти, які повинні були реалізовувати.

— Як налаштовували хлопців у перерві, що вони забили, щойно почався другий тайм?

— Їх додатково налаштовувати не довелося — по першому тайму цей компонент був нормальним. Просто зробили корекцію в тому, як потрібно правильно діяти в атаці, і як відкриватися, оскільки суперник діяв високо. Звернули увагу на дрібні моменти: як розкривати зони і т.д.

— З ким із суперників було би для вас краще зіграти в півфіналі?

— Знаю, що непогана команда у Руха, імовірно до четвірки найкращих потрапить Шахтар, а як розподіляються сили в інших групах, я не знаю.

Герої Чемпіонат УПЛ. 4 тур: дебютні м’ячі кандидатів до молодіжної збірної України

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.