Тренер Динамо U-17 про матч з Вардою: обидві команди не хотіли програвати

Тренер Динамо U-17 Андрій Фартушняк поділився враженнями від матчу третього туру дитячо-юнацького турніру на честь Андрія Гаваші проти Варди (2:1). За словами фахівця, його підопічні мали забивати три-чотири м’ячі ще у першому таймі

Тренер старшої академічної групи Динамо U17 Андрій Фартушняк підбив підсумки заключного, третього матчу групового етапу турніру на честь Андрія Гаваші, в якому кияни здобули вольову перемогу над угорським ФК Варда (Кишварда) з рахунком 2:1:

— Я б сказав, Варда була найбільш організованим суперником з тих, з ким ми грали на цьому турнірі. Ми ж не реалізували багато моментів. Якби ми забили в першому таймі 3-4 м’ячі, було б легше, а так довелося досить важко. Вийшло, що гра у нас склалася так само, як і у команди U15 вранці: першими пропустили, але потім відігралися і здобули перемогу. Повторюся, якби реалізували створені моменти, яких було вдосталь, все б було добре. У суперника був один момент — і вони забили. Ще раз підкреслю, що організація гри у них на хорошому рівні.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Матч вийшов жорстким, з великою кількістю порушень правил і виходом лікарів на поле. Це прийнятно для товариських поєдинків?

— Футболісти обох команд не хотіли програвати, всі старалися, молодці. Що стосується суддівства, не скажу, що арбітр допомагав нам чи їм, а просто здалося, трохи неправильно оцінював ситуації.

Наші хлопці грали добре, ніхто не випадав, просто підвела реалізація, не забили свої моменти і дотягли до нервового закінчення.

— Микита Дзень — штатний пенальтист команди?

— У цьому матчі — так.

Микита Дзень. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Чим займатиметеся під час майбутнього вихідного на турнірі?

— Відновленням хлопців. Можливо, поїдемо на екскурсію до Мукачево. Ми вже більше тижня тут, тому хочеться трохи змінити обстановку і розвіятися.

— Які очікування від півфіналу в п’ятницю?

— Ми стежимо за розвитком подій в інших групах, але особливих побажань немає. Потрібно дочекатися результатів сьогоднішнього ігрового дня, а за підсумками буде сліпе жеребкування серед чотирьох команд, — цитує слова Фартушняка сайт Динамо.

Плей-оф Турнір на честь Андрія Гаваші: визначилися півфіналісти у віковій категорії U-17

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.