Динамо U-15 з трьома перемогами виходить до півфіналу турніру на честь Андрія Гаваші

У заключному турі групового етапу міжнародного дитячо-юнацького турніру на честь Андрія Гаваші зустрічалися Динамо U-15 та Варда U-15. Матч завершився мінімальною перемогою киян  — 2:1

У третій ігровий день на турнірі на честь Андрія Гаваші серед команд U15 Динамо під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського провело заключний поєдинок групового етапу проти угорського ФК Варда із Кішварди.

Ситуація у турнірній таблиці групи А склалася таким чином, що угорський клуб мав у своєму активі 4 очки (одну перемогу з рахунком 4:0 над ДЮСШ-15 та нічию 2:2 із МФА Мункач), а динамівці здобули шість очок. Тож, щоб поборотися за перше місце у групі, яке дозволяло вийти у півфінал, підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського влаштовувала і нічия.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на п’ятій хвилині угорці відкрили рахунок. Островка реалізував пенальті — 0:1. За хвилину до свистка на перерву кияни були винагородженні за свої старання. Індивідуально блискуче зіграв Богданов, який наважився на удар з-за меж штрафного метрів з 23-х та влучив точно у кут воріт, зрівнявши рахунок.

Щойно розпочався другий тайм, як прорив Богданова до штрафного суперника було зупинено недозволеним прийомом. Пенальті виконав сам Дмитро: воротар хоча і вгадав напрям польоту м’яча, але відбити його не зумів, лише трохи доторкнувшись до нього — 2:1.

Тож Динамо U15, здобувши три перемоги та набравши максимальну кількість очок, посіло перше місце у своїй групі та вийшло до півфіналу.

Динамо — Варда — 2:1

Голи: Богданов (34, 36, пенальті) — Островка (5, пенальті).

Динамо: Петренко (Мойсеєв, 36) — Дехтяр (Черчукан, 67), Білий (Букатий, 36), Михайленко (Варивода, 57), Рибак, Човгаленко,  Озимай (Белев’ят, 67), Драган (Попов, 36), Ільченко (Редушко, 36), Губенко, Богданов (Бурлаков, 67).

Закрутив Юний футболіст з Харкова на ужгородському стадіоні Спартак забив прямим ударом з кутового

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.