Після перемоги з розгромним рахунком над футболістами з Києва угорці захопили лідерство

З великим рахунком 4:0 на користь угорської Варди U15 з Кішварди (тренер воротарів — наш Володимир Овсієнко) завершився другий матч першого туру в групі А на VII міжнародному юнацькому топ-турнірі на честь Андрія Гаваші, що стартував сьогодні на Закарпатті. Зважаючи на мінімальну перевагу Динамо над Мункачем (1:0) у першому матчі в групі, Варда вийшла в лідери. А головним аутсайдером стали футболісти київської ДЮСШ-15

У складі угорської команди багато футболістів розмовляють українською та російською мовами — така вже специфіка комплектування академії прикордонної Варди. І команда з Угорщини сподобалася — командними та індивідуальними діями, майстерністю при реалізації моментів.

Цікаво було б подивитися, скільки ще забігів виграв би у свого опонента 7-й номер Варди — Кун, який організував перший гол, рвонувши по правому краю до лицьової лінії, звідки відпасував на україномовного центрфорварда Артура Канчія, а потім сам забив другий, але через травму він пішов з поля ще до перерви.

Зараз це може здаватися дивним, але перші моменти в матчі створили кияни: гарний удар зі штрафного вдався Даніілу Анісімову (воротар у стрибку перевів м’яч на кутовий), небезпечно пробивав Артьом Василега.

Та згодом Варда взяла гру під свій контроль. На 13-й хвилині угорці створили дуже небезпечний момент після стандарту, а на 14-й вже повели перед у рахунку. Між першим та другими голами у Варди були ще дві чудові можливості забити, але не вийшло.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

По перерві здавалося, що ДЮСШ-15 зможе щось змінити. Але на 50-й хвилині Геннадій Сіксай, підхопивши м’яча перед штрафною після скидки партнера, вийшов на ударну позицію та майстерно пробив у дальній кут без шансів для воротаря. А ще трохи згодом у кіпера киян вийшов конфуз — він незграбно зупинив м’яч, дозволивши форварду суперників підхопити його та закотити у порожні ворота — 4:0.

Хоча якраз між третім та четвертим голами футболістам ДЮСШ-15 вдалося небезпечно загрожувати Варді: в поперечку зі штрафного влучив Даніїл Височін-Мечурчлішвілі, після рейду Андрія Сороки вилітав на побачення із воротарем Іван Стульніков, пробивав головою після навісу справа Олександр Кантур.

А завтра зранку футболістів ДЮСШ-15 буде чекати нове випробування — земляками з Динамо.

Варда U15 — ДЮСШ-15 U15 — 4:0

Голи: Канчій (14), Кун (22), Сіксай (50), Чорко (65).

Варда: Шіра — Молнар (Чакі, 45), Немет, Сабо, Козма — Островка — Кун (Мілік, 28), Бараті (Бадарі, 43), Кузма (Фірсов, 52), Коваль (Сіксай, 43) — Канчій (Чорко, 52).

ДЮСШ-15: Воробйов — Анісімов (Рябченко, 41), Сапунов, Височін-Мечурчлішвілі, Хоменко — Ковальов — Зелений (Сорока), Черних, Василега (Кантур, 46), Кононенко (Стульніков) — Євтухов.

Стартували Футболісти Динамо в Дерцені виграли у Мункача за рахунок пенальті

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.